Far forsøgte at sælge sofa på Facebook Marketplace for 6.500 kroner: Bare vent til du ser den

21/10/2023 18:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Det er en meget "unik" sofa, faren har sat til salg på Facebook Marketplace.

Mest læste i dag

Selvom de fleste sandsynligvis ville anse en sofa, der er blevet prydet med tuschtegninger, for at have lille værdi, har en far sat pris på sit unikke møbel.

Det drejer sig om en hvid lædersofa med tre sæder, der oprindeligt blev erhvervet fra DFS. Dog er der en lille detalje - sofaen er blevet forvandlet til et kunstværk af ejerens barn, der har benyttet sig af en sort tusch.

Dette usædvanlige kunstprojekt blev rapporteret af Mirror. Hver pude på sofaen har unikke tegninger, herunder børnetegninger af biler.

Ikke alene sofaen, men også væggen i ejeren, Esfandiar Arias' stue, er blevet dekoreret med tuschtegninger.

På trods af de mindre flatterende tegninger, har faren valgt at tilbyde sofaen til salg på Facebook Marketplace til £750, hvilket svarer til 6.500 danske kroner, en markant nedsættelse fra den oprindelige pris på £1.250 eller 11.000 danske kroner. Hvis du er interesseret, kan sofaen afhentes i Luton, Bedfordshire.

Han påpeger, at han faktisk kun købte sofaen for nogle måneder siden og forsikrer potentielle købere: "Sofaen er i perfekt stand ud over de dekorationer, du kan se."

I annoncen fremgår det: "Dette er en smuk cremet Winston trepersoners sofa fra DFS, som kun har været i brug i få måneder.

Recliners: Elektrisk/automatisk."

Foto: Facebook

Brugerne på Facebook kunne ikke lade være med at more sig, da de så denne usædvanlige annonce.

En bruger udbrød: "Dette er kunst."

En anden bruger kommenterede: "Som far til en sød pige kan jeg relatere," mens en tredje foreslog: "Den burde tages til en moderne kunstgalleri og sælges for £5.000.000."