Esben Dalgaard overrasker sine følgere med nyt udseende: Ikke til at kende

28/08/2023 11:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Skuespiller Esben Dalgaard giver sine mange følgere et godt grin.

Mest læste i dag

Den elskede skuespiller Esben Dalgaard har gjort sig bemærket i diverse tv-produktioner, heriblandt serier som 'Hånd i hånd', julekalenderen 'Tinka og kongespillet' samt Netflix' populære serie 'Kastanjemanden'.

På sin Instagram-profil deler han regelmæssigt billeder, der kaster lys både på hans professionelle virke og hans personlige liv.

I løbet af de seneste år har danskerne kunnet følge skuespillerens kamp mod kræft, idet han hyppigt har delt opdateringer, refleksioner og overvejelser omkring sin sygdom.

Skuespilleren har også en fornemmelse for at underholde sine tilhængere, og med hans seneste indlæg har han uden tvivl fremkaldt et par smil hos de fleste.

I anledning af 'modeugen' deler Esben Dalgaard dette billede, som du kan betragte herunder.

Hvad der ligger til grund for hans nye udseende, holder skuespilleren hemmeligt; måske trængte han blot til at eksperimentere med et nyt udtryk.

I den efterfølgende opdatering afslører skuespilleren imidlertid, at han for tiden arbejder på et yderst spændende projekt.

"Jeg arbejder på et kommende projekt. Jeg ser virkelig frem til det! Faktisk utroligt meget! Jeg befinder mig uden for min tryghedszone. Og jeg er HELT nervøs! Men det er kun positivt! Rigtig positivt!" Skriver han til et billede, hvor han sidder og gransker nogle dokumenter ved sin computerskærm.

Hvad dette projekt præcis omhandler, vil kun tiden afsløre.