Droppede Sofie Linde-show: Nu afslører Anders Breinholt hvorfor

15/03/2021 15:36

|

Redaktionen

Foto: Pineapple/ TV 2/Natholdet

Mest læste i dag

Den landskendte ’Natholdet’-vært Anders Breinholt skulle have medvirket i et TV 2-program sammen med Sofie Linde, men sprang fra en måned før optagelserne.

’Linde & Breinholt – En slags forestilling’ var navnet på et underholdningsprogram TV 2 havde planlagt, og mere eller mindre var klar til at gå i gang med, da Natholdet-værten, Anders Breinholt, en dag i december 2019, blot en måned før optagelserne af første program, måtte springe fra.

Dengang fortalte den 48-årige tv-vært at han var ’overanstrengt’, men nu har Anders Breinholt åbnet op, og delt med offentligheden hvorfor han ikke kunne medvirke alligevel.

Den dag i december 2019 blev Breinholt pludselig svimmel, og han beskriver resten af den dag som en tåge, han nærmest ikke kan huske.

For at passe på sig selv, besluttede han derfor at aflyse alle planer og rydde kalenderen, hvilket selvfølgelig betød et afbud til den nye store TV 2-satsning.

”Jeg havde stadig dårlig samvittighed. Det gik jo ud over andre folk, og det var meget svært at efterlade sådan en rodebutik. Min kone, Line, som også er min manager, fik travlt. Og især Sofie Linde stod med en kæmpe udfordring grundet mig,” – siger han til TV 2 og fortsætter:

”Men der var ikke noget at gøre. Jeg blev nødt til at smide håndklædet i ringen og passe på mig selv. For alles skyld,”

Helt slemt gik det dog hverken for Anders Breinholt, Sofie Linde eller TV 2.

Breinholt kom på benene igen, og Sofie Linde og TV 2 fik et program op at køre alligevel, da Rasmus Bjerg trådte til, og dermed blev programmet ’Linde på Bjerget’ en realitet.