Andrea vil have verdens største læber: Har fået 27 indsprøjtninger

09/03/2023 12:32

|

Thea Andersen

Foto: Instagram

Mest læste i dag

Inden jul fik hun sin 27. indsprøjtning.

Mange er villige til at gå langt for at opnå deres mål og både plastikkirurgi og kosmetiske indgreb er støt stigende. Men det er nok alligevel de færreste, der vil gå ligeså langt som Andrea Emilova Ivanova fra Sofia i Bulgarien.

Ifølge Sosialnytt har 22-årige ét mål og det er at få de største læber i verden.

Fra 2018 til 2020 har den bulgarske kvinde fået filler i læberne intet mindre end 20 gange. Hver indsprøjtning har kostet hende omkring 1165 danske kroner - men det har ikke stoppet hende.

Inden jul fik hun nemlig sin 27. omgang filler i læberne, skriver Dagens.dk.

Øget selvtillid og fuld indbakke

Hendes store læber har ikke kun givet hende øget selvtillid. De har også givet hendes Instagram et stort boost, hvor hun nu har over 26.000 følgere.

- Mange mænd fra hele verden skriver til mig på mine sociale medier og tilbyder mig penge, rejser og inviterer mig til at mødes hele tiden, fortæller Andrea ifølge The Sun.

Men Andreas læge har advaret hende om at være opmærksom på selv den mindste smerte i læberne, eftersom fremtidige procedurer potentielt kan være 'dødelige'.

Flere forhindringer i dagligdagen

Selvom hun blandt andet har svært ved at spise på grund af størrelsen på hendes læber, insisterer hun på, at hun ikke kan få nok fyld i dem.

- Jeg er vild med dem og har det meget bedre med mine læber. Meget snart vil jeg også få lavet nye procedurer for læbe- og kindforstørrelse, siger hun.

Se før- efterbilleder herunder.

Foto: Facebook (På billedet til højre har Andrea "kun" fået 20 indsprøjtninger i sine læber - de er altså endnu større nu)