Anderledes fredag aften på TV 2: VM-semifinale udskyder X Factor

28/01/2021 15:27

|

Lukas Jepsen

Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Mest læste i dag

Fredag aften bliver ikke som den plejer for TV 2-seere. Det populære sangprogram der ellers har kørt fredag efter fredag kl. 20.00 i årets første måned.

Hvis man havde set frem til sparke weekenden ind med en gang X Factor fredag aften, bliver du måske skuffet.

Man har hos TV 2 taget en beslutning om at flytte denne uges X Factor-afsnit til lørdag klokken 20.00 i stedet. Det sker efter at de danske håndboldherrer i går aftes spillede sig videre til semifinalen ved VM i Egypten.

Kampen, der blev sendt på TV 2, er blevet beskrevet som en af de mest dramatiske håndboldkampe nogensinde. Ikke mindst fordi kampen mod værtsnationen krævede to gange forlænget spilletid og efterfølgende straffekastkonkurrence, for at finde sin afslutning.

Denne slags oplevelser vil TV 2 ikke snyde deres seere for, så på trods af at fredagens semifinale mod Spanien kun sendes på dansk tv af DR 1.

”Det er jo fuldstændig fantastisk, at det danske håndboldlandshold har spillet sig i VM-semifinalen, og skal kæmpe om en finaleplads fredag aften,” – Siger Mette Rysø Johansen, plan- og publiceringschef på TV 2 og fortsætter:

”Vi synes ikke, de faste ’X Factor’-seere skal tvinges til at vælge mellem de danske håndboldhelte og de dygtige deltagere i ’X Factor’, og derfor har TV 2 valgt at sende denne uges ’X Factor’ lørdag klokken 20.00,”

Skal man nyde denne uges udgave af X Factor bliver det altså lørdag klokken 20.00 på TV 2, og skulle man have lyst til at se med når Danmark møder Spanien i kamp om en finaleplads, så er det på DR 1, med kampstart klokken 20.30.