Ægtemand vil tage et billede af konen inden stort maratonløb: Klam detalje i baggrunden forstyrrede ham

14/07/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Nogen gange kan de bedste fotografier ødelægges af de sjoveste detaljer, som en engelsk sportstjerne måtte sande, da han delte et billede af sin kone.

Mest læste i dag

At tage gode billeder er absolut ikke en let opgave.

Selvom mobilkameraet får flere megapixel, og billederne generelt bliver mere imponerende, kan det stadig være en udfordring at fange det perfekte øjeblik med en mobiltelefon.

Dette blev sandt for den sydafrikanske rugbyspiller, Petrus de Plessis, da han forsøgte at tage et billede af sin kone før hendes store maratonløb, som The Sun rapporterer.

På grund af parrets bopæl i den engelske hovedstad skulle Lisa de Plessis deltage i London Marathon, og de ønskede at markere begivenheden med et billede før startskuddet.

"Før vej til Londons Maratonløb i dag! Held og lykke til alle deltagerne. Jeg vil hellere have jer til at gøre det end mig! Hun er klar!" skrev den selvsikre ægtemand under billedet, som han straks delte på Twitter tidligere på dagen.

Men efter billedet blev delt på Twitter, måtte manden indse, at en karriere som fotograf bestemt ikke lå lige om hjørnet.

Foto: Twitter

I baggrunden af det ellers flotte billede af konen kunne man nemlig få øje på parrets jack russell terrier, der var i fuld gang med at lette sig - og det var bestemt ikke en lille tissetår!

Dette blev også påpeget af Twitter-brugerne i en fart, og billedet er sidenhen blevet spredt på de sociale medier til stor morskab.