7 ting, der får de ansatte på fly til at hade dig

06/08/2023 12:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nogle af dem er da også direkte skandaløse!

Mest læste i dag

Juli har ikke ligefrem givet Danmark de lækre sommertemperaturer, vi nød godt af i løbet af juni.

Men da sommeren langt fra er ovre, er der stadig mange danskere, der rejser til udlandet for at få lidt mere konstant varme og solskin, så de kan genoplade deres batterier.

Det skal siges med det samme: Hvis du ikke arbejder ombord på et fly, kan hele oplevelsen med at rejse være ret stressende - og når vi mennesker bliver stressede, kommer nogle mørke og dårlige sider frem i os.

Men der er nogle ting, du måske ikke tænker over, som faktisk kan irritere flypersonalet i løbet af flyveturen, og her er syv af dem.

1. Du skifter babys ble på sædet

Vi starter med en adfærd, der virker absurd, men desværre er mere almindelig, end man skulle tro. Nogle småbørnsforældre skifter både tisse- og lortebleer ved deres sæder og afleverer endda bleerne direkte til personalet i stedet for at smide dem i skraldespanden.

2. Du klager over forsinkelser

Vi forstår, at det er irriterende at blive forsinket, og det er helt okay at føle sig frustreret. Men før du udtrykker din vrede overfor en stewardesse, så tænk over, om de har noget som helst at gøre med forsinkelsen?

3. Du spiser medbragt mad og sviner

Det er okay at medbringe en lille snack eller en let måltid ombord på flyet, men det er ikke nødvendigt at tage en hel familiemenu fra McDonald's med. Og hvis du gør det, så sørg for at rydde op efter dig selv.

4. Du ringer konstant på klokken

Stewardesserne er der for at hjælpe dig, men husk også, at der er andre passagerer ombord på flyet. Prøv at samle alle dine spørgsmål eller behov, så stewardesserne ikke behøver at løbe frem og tilbage hele tiden.

5. Du taler højt under sikkerhedsbriefingen

Vi ved, at sikkerhedsbriefingen ikke altid fanger vores opmærksomhed, men det er vigtigt at respektere, at det er en del af personalets arbejde at præsentere sikkerhedsprocedurerne for alle ombord.

Bonusinfo: En af de ting, der koster flest liv i flyulykker, er faktisk sikkerhedsselerne. Ikke fordi folk ikke har dem på, men fordi de bliver så stressede i en nødsituation, at de glemmer, hvordan de skal åbnes. Så det er en god idé at følge med under sikkerhedsgennemgangen.