28-årige Søren er tatoveret fra øjeæble til fingerspids: Se hvordan han så ud for 10 år siden

01/10/2023 11:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Sådan så Søren Lorenson, bedre kendt som "Neon Demon", ud for 10 år siden - og han er slet ikke til at kende.

Mest læste i dag

I sin teenageår var Søren Lorenson næsten ugenkendelig i forhold til, hvordan han ser ud i dag. På det tidspunkt kaldte han sig ikke engang "Neon Demon". Han var simpelthen en almindelig dreng med et fyldigt, krøllet hår og en hud uden tatoveringer.

Men alt ændrede sig, da hans kæreste døde. Han gennemgik en total transformation af sit udseende, og nu, som 28-årig, er han dækket af tatoveringer fra øjeæble til fingerspidser, med i alt 200 tatoveringer, ifølge Daily Star.

"Jeg føler stadig en forbindelse til den person, jeg engang var," fortalte han Daily Star.

Selvom han stadig føler, at han er den samme person, er hans nye udseende blevet mødt med modstand fra hans familie.

Sådan så Søren Lorenson ud som teenager. Foto: Privat

For at forklare, hvorfor han begyndte sin rejse med tatoveringer, sagde han: "Jeg fik min første tatovering på min mave, lige da jeg fyldte 18 år. Kunst fra hele verden har altid inspireret mig. Da jeg først startede, kunne jeg ikke stoppe."

Efter den tragiske død af hans kæreste, Courtney, som omkom i en motorcykelulykke, begyndte han at få endnu flere tatoveringer, inklusive et "C" under hans øje for at mindes hende. Senere dækkede han hele sit ansigt med blæk.

Dog er ikke alle begejstrede for hans tatoverede udseende, især ikke hans familie, som nægter at tale med ham på grund af det.

"Mine forældre elsker mig og støtter mig, men de har gentagne gange sagt, at de aldrig vil forstå mig," fortalte Søren.

Han har dog ikke fulgt deres råd. Tværtimod har han endda fået mørklagt sine øjeæbler, og han mener, at denne bizarre ændring faktisk gør ham mere imødekommende.

"Det var en meget positiv oplevelse, og det er noget, jeg har ønsket at gøre i mange år," sagde den 28-årige og tilføjede: "Jeg elsker, hvad jeg ser, når jeg kigger i spejlet. Jeg har altid tegnet karakterer med sorte øjne siden jeg var barn."

Sådan ser han ud nu med tatoveret øjenæbler. Foto: Privat

Det viser sig faktisk, at hans nye udseende fungerer overraskende godt som en social isbryder og en samtalestarter.

"Så på den måde hjælper mine øjne mig med at være mere tilgængelig og lettere at tale med," forklarede han.

Selvom han har modtaget positiv feedback, har hans vej ikke været uden udfordringer. Søren har oplevet offentlig ydmygelse og online-misbrug og har følt sig flov og utilpas i offentligheden. Heldigvis er tingene blevet bedre med tiden.

I dag har Søren fundet kærligheden igen og er blevet gift. Se billedet af parret nedenfor.

Søren med sin kone Kailey. Foto: Privat