Sådan får du styr på amningen

20/11/2023 14:41

|

Mikkel Preisler

Foto : Pexels

Mest læste i dag

Sponsoreret indlæg

For nogen kan det være en udfordring at få gang i amningen og få det til at fungere optimalt. Det er vigtigt, og derfor kan det være en god ide at få hjælp til dette.

Få hjælp

Har du udfordringer omkring din amning, så er det oplagt at, via babyspirer.dk, at tage kontakt til certificeret ammevejleder Caroline Callesen, der selv har to børn, og gjort sig til specialist til hvordan man kan optimere tingene omkring amningen. Caroline tilbyder kærlig og evidensbaseret vejledning til amning.

Ammeforberedelse

Forberedelse er altid godt. Det gælder naturligvis også for dig, der er gravid og skal til at amme. Der er en række ting, du kan sætte dig ind i på forhånd, så du kan føle dig helt klar. Du kan blandt andet få vejledning til hvordan du skal håndtere den første amning, hvordan du kan lægge babyen til brystet, hvordan du skal forholde dig, hvis babyen falder i søvn, hvilke kropsstillinger, du med fordel kan amme fra, hvor du gør hvis du får sår på brystvorterne og rigtigt meget andet du kan bruge helt konkret.

Online hjælp

Blandt de ting du kan få hos Caroline Callesen er online hjælp for dig, der ikke har behov for at mødes fysisk. Det er typisk en god ide eksempelvis, hvis du har haft et udfordrende ammeforløb før, hvis du har nogle helt konkrete spørgsmål, hvis du skal begynde på arbejde igen, og stadig gerne vil amme eller hvis du gerne vil stoppe eller trappe din amning ned. Det er bare at bestille en online session, og få den hjælp du har brug for.

Skriftlig vejledning

Endnu en mulighed for at få vejledning er at få det skriftligt. Det er en god ting, hvis det er en række mindre ting, som du ønsker at få styr på. Det kan foregår på forskellige medier alt efter dit ønske, og prisen er væsentligt mindre end ved anden vejledning.

Gode anbefalinger

Det er altid en god ide at læse anbefalinger fra andre inden man køber noget. Det gælder både varer og serviceydelser. På Caroline Callesens website, babyspirer.dk, kan du læse en række anmeldelser fra tidligere kunder. Du kan blandt andet læse gode historier fra kvinder, der er kommet videre fra et svært opstartsforløb, og endte med at kunne amme deres barn på en super god måde. For ofte er det blot mindre ting, der skal justeres.