Lina Rafn afslører stor corona-bekymring

10/02/2021 14:04

|

Redaktionen

Foto: Lina Rafn/Instagram

Mest læste i dag

Lina Rafn har delt sine bekymringer om coronapandemien og sin frygt for at hun bliver for gammel, til at fortsætte sit liv på samme måde.

Der kan ikke findes mange samfundslag, brancher eller mennesker, der ikke på mange måder er blevet ramt af corona, og alle de funktioner i samfundet der er blevet ændret på grund der af.

Kulturlivet må i den grad også siges at være blevet ramt af den globale krise, med lange perioder med nedlukning af diverse kulturinstitutioner.

Der har Lina Rafn mærket på egen krop, og har i et interview med Berlingske delt nogle af sine bekymringer for fremtiden.

”Min personlige bekymring er, om jeg når at blive for gammel til at få det fedt, inden vi vender tilbage,” – Siger Lina Rafn og fortsætter:

”Jeg er i midten af 40erne nu. Jeg ved ikke, om jeg kan jeg regne med, at jeg ikke er ved at få gigt og hofteskred, når scenerne åbner igen. Når jeg at få en runde mere i manegen? Det kan godt gøre mig trist at tænke på,”

Den 44-årige Infernal-sanger tilføjer at folk i musikbranchen generelt er privilegerede, men at det seneste års tid har været hårdt for musikere, da spillescenen nærmest ikke har eksisteret i et år nu.