Gode indpakningsmuligheder i butikken

12/02/2024 17:17

|

Mikkel Preisler

Senest.dk Senest.dk

Mest læste i dag

Har du butik? Så ved du også, hvor vigtigt det er for kunderne, at de kan få deres ting pakket pænt ind og få det med sikkert hjem. Det gælder især, hvis dine produkter måske er lidt skrøbelige. Rigtig mange vil i dag gerne undgå plasticposer. Både fordi der kommer gebyr på, der skal opkræves kunden, for at de kan få posen, og lige så meget på grund af den miljøpåvirkning, plasticposer kan have.

I stedet kan du se nærmere på, om ikke du kan bruge papirsposer i din forretning. Godt nok er de knapt så glade for regn, men der er mange af poserne, der er noget mere robuste, end man ellers lige ville tænke. Samtidig er en papirspose også mere klassisk og diskret end en farverig pose, og det er noget, der er mange, der sætter pris på.

Hvis du godt kunne tænke dig at se nærmere på udvalget af papirsposer, kan du se nærmere på hjemmesiden. Det er en fordel at have dem i flere forskellige størrelser, så dine kunder kan komme hjem med en pose, der passer nogenlunde med de produkter, de har købt hos dig.

Til at pakke gaver ind

En ting er, at de kan få varerne med hjem i en papirspose – men hvis der er behov for det, kan det også være, du skal til at pakke varerne ind, hvis de skal gives væk som gave. Her kan silkepapir være en fin løsning, både til at give lidt ekstra beskyttelse men også som en pæn del af en indpakning.

Nogle butikker vælger desuden at have et bord med silkepapir stående, hvor kunderne selv har mulighed for lige at beskytte varerne lidt mere, end de ville være, hvis de bare blev stoppet direkte ned i posen. Du kan se de mange forskellige størrelser og farver af silkepapir, der er tilgængelige lige her – så kan du jo se nærmere på, om du eventuelt skal have silkepapir, der matcher farverne i din butik eller dit logo, eller om de skal være mere neutrale.

Send varer sikkert

Har du handel online? Webshops er et godt supplement til den almindelige handel, men der følger også nogle andre ting med, du ellers ikke skal tænke på. Har du gode kasser eller kuverter til at sende dine produkter i?

Der er lidt større risiko for, at noget kan gå i stykker, når det skal en tur med pakkeposten, end hvis man selv har mulighed for at transportere det direkte hjem fra en butik. Derfor er det vigtigt, at du investerer lidt i boblekuverter og gode kasser. Kasserne kan du med fordel stoppe ud med silkepapir, der kan beskytte produkterne, så de ikke rasler rundt.

Du kan finde mange forskellige størrelser og udgaver af boblekuverter og forskellige konvolutter. Du kan jo overveje, om det er noget, du skal have et lille lager liggende af, hvis du påtænker at åbne for salg digitalt, eller ganske enkelt fordi det er praktisk altid at kunne beskytte produkter, der skal på langfart.