Amamiko strømpebukser og leggings – til kvinder med kurver

11/07/2023 15:28

|

Mikkel Preisler

Foto Shutterstock

Mest læste i dag

Er du også godt træt af at købe strømpebukser ude i butikkerne, der ikke passer din kropsform? Måske har du endda oplevet, at de ruller ned over mavedellen i tide og utide, hvorfor du må ty til et par undershorts eller ekstra underbukser for at sikre, at de bliver, hvor de skal.

Et par lidt for stramme strømpebukser er ikke videre behagelige. Har du kurver, bør du derfor på ingen måde gå på kompromis med størrelsen på dine strømpebukser. Du skal blot shoppe hos Amamiko. Det er en dansk webshop, der henvender sig målrettet til plus size kvinder med lidt ekstra på maven og måsen.

Farverige strømpebukser til store kvinder – fra størrelse 44 til 62

Shop dine leggings og strømpebukser til store kvinder direkte hos Amamiko, hvor du også finder masser af plus size tøj i en række forskellige kategorier. Så nu kan du gå på online indkøbsjagt efter de sejeste og mest farverige strømpebukser til store kvinder i størrelserne 44 til 62 og matche dem med både hverdagstøj og festtøj.

Både leggings og strømpebukser fra Amamiko fås i klassiske farver, men også i skønne og mere dristige farvevalg. Så har du savnet et par lyserøde, lilla eller knaldrøde leggings i din garderobe, er det nu, du skal slå til.
Du finder i øvrigt også fantastiske varianter med mønstre som sommerfugle, tern og prikker, der kan give den ensfarvede kjole et ekstra twist.

Så kurver er absolut ingen hindring for at føle sig sexet og farverig!

Amamiko tager udgangspunkt i skrædderkunsten

Når du køber leggings og strømpebukser til store kvinder hos Amamiko, er der altid et særligt øje for både pasform og kvalitet. Grundlæggeren er selv skrædder og har derfor en eksakt viden om, hvad der passer bedst til plus size kvinder – især når det kommer til materialevalget.

Det danske designerbrand er født ud af kærligheden til kvinder med kurver. Amamiko henviser til navnet for en japansk gudinde. Da det kom på markedet i 2014, var det som en modbølge til alt det uformelige tøj, som plus size kvinder normalt blev præsenteret for.

Plads til både de sjove og anderledes skodesign

Et par pandasko, regnbuesko eller sko med halloweenmønster? Amamiko er ikke kun lig med strømpebukser til store kvinder, men også alverdens sjove sko og andet modetilbehør med anderledes motiver og design.

Så hvorfor ikke købe accessories, der skiller sig ud? Livet bør være fest og farver, uanset om du er en størrelse small eller plus size!