Video går verden rundt: Restaurantejer kidnapper kat

12/03/2021 15:01

|

Redaktionen

Foto: Youtube/Twitter: @CarolineSPB

Mest læste i dag

En overvågningsvideo taget i Paris, har afsløret et pizzabud, der efter at have leveret maden, valgte at samle en kat op og tage den med hjem.

Det er fair nok, at pizzabude og lignende skal modtage betalingen, når de kommer med maden. Den betaling plejer dog at være med penge, frem for husdyr.

Derfor var Caroline Simon-Provo noget overrasket, da hun fandt ud af hvad der var sket med katten.

Hun havde bestilt mad en aften, og alt var i sin fineste orden, indtil hun næste dag ikke kunne finde den kat, der bor i hendes opgang.

Hun valgte derfor at tjekke overvågningskameraet, og her fik hun sig en meget mærkelig overraskelse.

Pizzabuddet, der aftenen forinden havde leveret hendes aftensmad, ses tydeligt på videoen samle den lille orange kat op, og derefter forsvinde ud af opgangen.

Caroline kontaktede derfor først Just-Eat, der havde leveret maden, men da det ikke ’gav pote’ måtte hun i stedet ringe til restauranten, der havde lavet hendes mad.

Det viste sig at kattetyven var ejer af restauranten, og han forklarede at han i katten havde set en billig måde at løse et museproblem i restauranten. Dog var hans historie ikke helt den samme som overvågningskameraet.

Ejeren fortalte nemlig at han fandt katten ude på gaden, og ikke i opgangen.

”Han fortalte, at han tog katten, fordi han havde et problem med mus i restauranten, men på videoen kan man jo tydeligt se, at han forlader bygningen med den,” – siger Caroline Simon-Provo til The Independent

Efter ejerens tilståelse fandt Caroline Simon-Provo katten, der sad bange og desorienteret i et hjørne af restauranten.

Simon-Provo kunne derefter tage katten med sig hjem igen, og har i et Twitteropslag fortalt, at den har det godt.

Der meldes endnu ikke om nogen sigtelser i sagen.