Victoria tog sin søns skjorte af: Synet af hans ryg, får det til at løbe koldt ned ad ryggen på hende

04/10/2023 15:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Victoria og Francisco afleverede deres barn hver dag i dagplejen, men en dag var noget anderledes.

Mest læste i dag

Noah blev afleveret i dagplejen om morgenen, og hans forældre hentede ham efter arbejde. Oprindeligt havde de tilmeldt Noah i Eman Tot Academy, men de besluttede at trække ham ud på grund af de stigende omkostninger. Senere besluttede de at tilmelde ham igen, inden der opstod en usædvanlig hændelse.

Dagplejen, som ligger ved South WW White Road i San Antonio, blev midtpunktet for opmærksomhed på en lokal nyhedskanal, da Francisco bemærkede nogle uforklarlige mærker på Noahs arme den 1. marts 2023 om eftermiddagen.

I stedet for at tage Noah hjem viste Francisco mærkerne til en af de ansatte og spurgte, om de var bidemærker. Medarbejderen bekræftede, at det var bidemærker, og gik ind i virksomheden for at rapportere resultatet til Francisco.

Det var først senere samme aften, at fru Delgado opdagede yderligere seks bidemærker på sin søns ryg, da hun løftede hans skjorte op under badetiden. Hun blev oprørt over at se disse mærker på sin søns krop og tænkte på, hvor smertefuldt det må have været for ham.

Moderen var hjerteknust, da hun indså, at hendes søn var for lille til at kunne fortælle hende, hvad der var sket med ham i dagplejen. "Han må have skreget. Han må have grædt. Han må have været bange," spekulerede Victoria Delgado, som så otte bidemærker på sin søns hud.

Delgado tog straks Noah til hospitalet, hvor lægerne bekræftede, at mærkerne var resultatet af "børns bid" og gav ham antibiotika.

Da Francisco rapporterede bidemærkerne til en medarbejder, blev han informeret om, at der ikke var nogen tidligere rapporter om en sådan hændelse i dagplejen. Medarbejderen forklarede, at den person, der var ansvarlig for børnene den dag, allerede var gået hjem, og at de ville lave en hændelsesrapport næste dag.

Dette var ikke første gang, der var sket noget usædvanligt i dagplejen. To uger tidligere havde Noah skadet sin læbe, da han faldt derhjemme. Da de tog ham med til dagplejen dagen efter, blev de bedt om at udfylde en hændelsesrapport af personalet.

"De kendte ikke noget til hændelsesrapporter, men de reagerede hurtigt, da de så Noahs skade på læben," huskede hr. Delgado. "Så hvorfor ikke også denne gang? Moderen mener, at dagplejen skulle have bedt dem om at udfylde den samme formular, hvis Noah havde fået disse bid derhjemme."

Da Victoria Delgado opdagede bidemærkerne på sin søns ryg, ringede hun straks til dagplejen og talte med direktøren. Hun husker, at direktøren undskyldte og sagde, at hun ville gennemgå videooptagelserne for at finde ud af, hvad der var sket.

"Hun sagde, at hun ikke vidste, hvad der var sket," sagde hr. Delgado og tilføjede, at direktøren også påpegede, at hun ikke var til stede den pågældende dag. Victoria Delgado og Francisco Rivas har dog stadig ikke modtaget et opkald fra direktøren, hvor hun informerer dem om, hvad hun har fundet ud af ved at se videoen.