Veninde trådte til efter fødsel: Da hun så barnet, opdagede hun den mørke hemmelighed

04/02/2024 06:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Da hun så sin bedste venindes tre dage gamle baby, gik det op for hende, at noget var helt galt.

Mest læste i dag

Da Hailey stod ved puslebordet og betragtede sin bedste venindes tre dage gamle baby, indså hun straks, at noget var anderledes end forventet. Hendes opmærksomhed blev fanget af to arvelige modermærker på hver side af barnets hals, en detalje, der ikke undgik Haileys opmærksomhed, da hendes egen søn delte det samme træk fra sin far.

"I det øjeblik vidste jeg, at dette barn også var min mands," deler hun på TikTok ifølge News.com.au.

Selvom Hailey og hendes bedste veninde havde mistet kontakten en smule, genfandt de hinanden, da veninden stod over for en graviditet uden en partner. På det tidspunkt havde Hailey ingen anelse om, at hendes egen mand var den kommende fars identitet.

"I det øjeblik ønskede jeg bare at gøre det rigtige og sørge for, at hun blev støttet, så jeg tog hende ind i mit liv igen," forklarer Hailey.

Foto: TikTok

Hun fulgte også veninden til alle lægeundersøgelser og var endda med hende på hospitalet under fødslen. Hailey delte begejstringen ved at være en del af venindens fødselsoplevelse og beskriver det som en smuk oplevelse.

Tre dage senere fik Hailey dog den chokerende opdagelse, da hun skulle skifte ble på den lille pige. Opdagelsen af de genkendelige modermærker afslørede, at det var Haileys egen mand, der var far til venindens baby. Overrasket trådte Hailey udenfor for at fordøje den uventede sandhed.

Foto: TikTok

Hailey deler, at hendes veninde straks bekendte sig, da hun vendte tilbage, og tvivlen om barnets faderskab forsvandt. Det tog dog seks eller syv måneder, før Haileys eksmand indrømmede deres forhold.

I Haileys video afsløres det overraskende twist, at veninden faktisk endte med at flytte ind hos Hailey og hendes mand. Hailey sjovede endda med idéen om en "søster-kone-situation".

Foto: TikTok

"Vi hjalp hinanden med børnene," forklarer Hailey, der efter et stykke tid fortsatte livet uden veninden. De forbliver dog på gode vilkår på grund af børnenes søskendebånd.

Hailey afslører også, at hendes forhold til manden ikke længere eksisterer. Ægteskabet sluttede ikke straks, men Hailey indså, at han ikke ville være en god far.

"Mig og min veninde er heller ikke sammen. Hun indså også, hvem han var, så hun har afskåret ham fra at se barnet," afslutter Hailey.