Vanvittige scener: Mand hænger på siden af lastbil over 30 kilometer, efter chauffør dræber hans kone

09/03/2021 11:17

|

Redaktionen

Foto: The Sun

Mest læste i dag

En meget hengiven mand klamrede sig fast på en lastbil i mere end 30 km, efter at føreren ramte ind i hans motorcykel og dræbte hans kone, inden han fortsatte med at køre langs motorvejen.

Brasilianske Anderson Antonio Pereira på 49, blev tvunget til at klamre sig fast på siden af ​lastbilen, da chaufføren uden kvaler kørte videre efter at have knust Andersons motorcykel øjeblikke tidligere.

Anderson og hans kone Sandra, 47, havde nydt en søndagstur på den motorcykel, de havde købt kun to måneder tidligere, da de blev ramt bagfra på motorvej BR-101 i det sydlige Brasilien.

Foto: The Sun

Kollisionen dræbte på tragisk hvis Sandra og Anderson selv blev ligeledes skadet - men alligevel formåede han på mirakuløs vis, at klatre ind på sidedøren til lastbilkabinen for at konfrontere føreren.

Chaufføren, der mistænkes for at have været påvirket af stoffer, ignorerede fuldstændig manden der hang på siden af lastbilen over 30 kilometer, på trods af at Andersons desperate røb om at trække ind til siden.

Lastbilchaufføren er en 36-årige mistænkes som sagt for at være under påvirkning af stoffer, da hændelsen fandt sted den 7. marts. Ikke mindst fordi han virkede fuldstændig ligeglad med den dybe tragedie han havde forsaget.

Foto: The Sun

Det lykkedes Anderson, efter godt 30 kilometer som ’blind passager’ at få stoppe lastbilen, og med hjælp fra andre trafikanter i nærheden, blev den 36-årige mand hivet ud af kabinen, og tilbageholdt indtil politiet dukkede op.

Billeder og videoer optaget af forbipasserende viser det chokerende scener, hvor Anderson hænger på siden af lastbilen, mens motorcyklen skubbes hen ad motorvejen, klemt ind under lastbilen.

Anderson modtager i øjeblikket behandling på Ruth Cardoso Municipal Hospital og forventes at komme sig hurtigt fra sine skader, men hans hustru, 47-årige Sandra, overlevede ikke det voldsomme uheld.

Chaufføren blev senere arresteret efter at være tilbageholdt af lokalbefolkningen, og han forventes at blive sigtet for mord.