Ukrainsk soldat kontaktede russisk teknisk support, fordi kampvognen ikke virkede: Du gætter aldrig, hvad russeren så gjorde

15/10/2023 20:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Wikipedia Commons
Du gætter aldrig, hvad den tekniske supporter gjorde.

Mest læste i dag

En yderst usædvanlig begivenhed har nu set dagens lys, da en ukrainsk soldat befandt sig i en situation, hvor han desperat behøvede hjælp. Mens han opererede en erobret russisk kampvogn, opstod der tekniske problemer, som tvang ham til at tage en dristig beslutning: at ringe til russisk teknisk support for at søge assistance.

Soldaten erkendte hurtigt, at kampvognen ikke fungerede korrekt og valgte derfor at tage en risiko, der kunne have haft alvorlige konsekvenser. Han besluttede at kontakte det russiske tekniske supportnummer, som stadig var synligt inde i kampvognen. Til hans overraskelse blev opkaldet besvaret af den russiske tekniske support.

Efter at have forklaret sin nødsituation forberedte soldaten sig på en potentiel fjendtlig reaktion. Men hvad der skete derefter, overgik alles forventninger. I stedet for at advare myndighederne eller lægge på, valgte den russiske tekniske supporter at hjælpe.

Han guidede den ukrainske soldat gennem en række trin for at identificere og afhjælpe kampvognens problemer. Overraskende nok viste teknisk supportens vejledning sig at være effektiv, og kampvognen blev bragt tilbage i funktion.

Denne begivenhed har udløst en bred vifte af reaktioner online, fra vantro til dyb beundring for den russiske tekniske supports professionalisme.

Du kan se den ukrainske soldats anmodning om hjælp i videoen nedenfor.