Troy ville hjælpe kvinde i nød, der var kørt galt: Han vendte straks om, da han så hvad der stod bag på hendes bil

23/07/2023 20:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Troy var på vej hen for at hjælpe kvinden, der var strandet i sneen, men da han så, hvad der stod bag på hendes bil, valgte han at vende om.

Mest læste i dag

Under en snestorm i Ohio kørte Troy Brown og stødte på en anden bilist, der sad fast i sneen.

Til at begynde med ønskede han at udføre en god gerning og hjælpe bilisten, men da han bemærkede, hvad der var placeret bag på hendes bil, ombestemte han sig. I stedet tog han et billede af det nødstedte køretøj og delte det på Facebook.

I sit opslag skrev han følgende:

"Jeg ville gerne hjælpe hende, men hun har et Trump-klistermærke bag på sin bil," meddelte Troy Brown ifølge mediet OpposingViews og fortsatte:

"Jeg støtter ikke Trump-tilhængere, voldtægtsmænd eller mordere. Jeg tror på fred og harmoni, men det viste Trump ikke," lyder det fra Troy Brown.

Foto: Privat

Opslaget spredte sig hurtigt og gik viralt, hvilket fik folk til at reagere. Langt de fleste roste ham for at lade kvinden sidde fast i sin situation:

"Du er fantastisk!!!!" skrev en person, mens en anden erklærede, at Trump er en røv."

Troy Brown er imidlertid ikke den eneste person, der lader sine politiske holdninger påvirke sine handlinger.

I maj 2020 nægtede lastbilchaufføren og Trump-tilhængeren Ken Shupe at hjælpe en Bernie Sanders-tilhænger, der var involveret i en bilulykke, efter at han havde set Sanders-klistermærket på hendes bil.

Foto: Privat

Bilisten, der blev efterladt strandet, fortalte The Washington Post: "Vi behøver ikke at være enige om noget, bare for at være venlige mod hinanden," lød det fra den strandede bilist til mediet The Washington Post.

Nogle valgte dog også at vise deres utilfredshed med Troy Browns beslutning. De mente, at hans moral var forkert, og at det var et rigtig dårligt træk ikke at hjælpe kvinden.

Hvad mener du?