Trafikkontrol resulterede i anholdelse: Du gætter ikke, hvad man fandt i hendes søns skoletaske

18/04/2024 13:13

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mobile County Sheriff’s Office
Moren risikerer nu at blive idømt en meget lang dom.

Mest læste i dag

Den 31. marts var en bemærkelsesværdig dag for Mobile County Sheriff’s Office, da en rutinemæssig trafikkontrol i Mobile, Alabama, førte til et usædvanligt fund.

Under kontrolaktionen blev Tierra Tocorra Hill bedt om at trække ind til siden, og det viste sig, at hun havde 1,5 kilo kokain, en mindre mængde marihuana og et skydevåben i sin bil.

Men dette var blot starten. Senere samme dag gjorde Alabama Law Enforcement Agency yderligere opsigtsvækkende opdagelser i Hills hjem. Blandt fundene var to håndvåben og yderligere to kilo kokain, gemt i hendes søns skoletaske, som hun angiveligt brugte til smugling.

Stofferne, der blev beslaglagt, menes at have en gadeværdi på omkring 3 millioner kroner.

På adressen befandt sig flere børn, inklusive en 15-årig, en 10-årig og en otteårig, samt det tidligere nævnte mindre barn. Ingen voksne var til stede, og børnene var i nærheden af både stofferne og skydevåbnene.

Hill er nu anklaget for handel med kokain, besiddelse af marihuana og manipulation med fysiske beviser, ifølge UniLAD.

Sherif Paul Burch fra Mobile County beskrev situationen som "hensynsløs" og "absurd" i et interview med WALA.

"Hendes totale mangel på hensyntagen til loven og børnenes sikkerhed er chokerende," sagde han. "De mange risici, der kunne have udfoldet sig, hvis børnene havde indtaget eller været udsat for kokainen, er alarmerende, for slet ikke at tale om risikoen ved deres adgang til håndvåbnene."

Han bekræftede også, at yderligere anklager kunne blive rejst mod Hill, da efterforskningen fortsætter.