Tove mistede sin gudfar for mere end 10 år siden: Så ser hun et Facebook-opslag, der giver hende kuldegysninger

28/07/2023 15:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Tove gjorde en chokerende opdagelse.

Mest læste i dag

Tove havde aldrig forestillet sig, at hun skulle se sin gudfar igen. Men en dag, da hun scrollede gennem Facebook, blev hun konfronteret med noget dybt chokerende.

Det var en kvinde ved navn Dagnys mor, der skulle på plejehjem, og Dagny hjalp hende med at rydde op derhjemme. Under oprydningen stødte hun på noget, der fangede hendes opmærksomhed – et hjerte af guld, med initialerne TJ og en dato indgraveret.

Det skriver Sandnesposten.

Dagny forklarede, at hun ikke tidligere havde set noget lignende og spurgte sin mor, om hun vidste, hvem det tilhørte. Det viste sig, at det var hendes afdøde far, der havde fundet det gyldne hjerte i den norske by Sandnes.

Selvom Dagnys far ikke længere var i live, fortsatte Dagny med at forsøge at finde den oprindelige ejer af hjertet. Hun lavede et opslag på Facebook, håbende om, at nogen ville reagere.

Hjertet havde nogle detaljer, der kunne give et fingerpeg om ejeren, herunder de indgraverede initialer T og J i gotisk skrift samt en dato og et årstal (1966) på bagsiden. Hun valgte at holde den præcise dato for sig selv, så den rette ejer kunne identificere den.

Efter opslaget blev delt vidt omkring, så 57-årige Tove det og genkendte straks det gyldne hjerte. Det var nemlig den samme gave, som hendes gudfar havde givet hende i dåbsgave for omkring 10 år siden.

Tove blev chokeret, da hun så billedet af hjertet og indså, at hun havde mistet det. Nu havde det ved et tilfælde fundet vej tilbage til sin rette ejer, takket være Dagnys søgen og Facebook-opslaget.

Herunder kan man se hjertet i hænderne på sin rette ejer, Tove.

Foto: Facebook