Tømrer renoverer 100 år gammelt hus: Hvad han finder i væggen, får ham øjeblikkeligt til at kontakte ejeren

10/06/2024 23:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto. Facebook
Til dags dato ved ingen hvad det var.

Mest læste i dag

En tømrer, der arbejdede med at renovere et hus fra 1920'erne, har gjort en overraskende opdagelse, der har sendt chokbølger gennem internettet.

Mens håndværkerne udførte reparationer på husets vægge, stødte de på noget uventet - et ansigtslignende træk i gipsen.

I starten beskrev manden det som en mystisk bule eller en boble i malingen, men efter nærmere undersøgelse kunne han tydeligt identificere trækkene som et ansigt.

Historien er sidenhen blevet viral, blandt andet på Yahoo! News.

Den omkring en tomme brede og to tommer lange formation lå skjult under lag af maling, men tømreren tøvede med at fjerne det uden ejerens tilladelse.

Foto. Facebook

Husejeren, der selv voksede op i det næsten hundrede år gamle hus, genkendte det uhyggelige ansigt og besluttede at bevare det. På trods af nysgerrigheden om, hvad der gemte sig under malingen, bad ejerne tømreren om at lade ansigtsformationen forblive intakt.

Spekulationerne om, hvad ansigtet repræsenterer, har floreret. Nogle foreslår, at det kunne være en gammel lyskontakt eller endda en skoleklokke, mens andre mener, at det ligner filmlegenden Alfred Hitchcock. Dog forbliver mysteriet om det skjulte ansigt et uløst kapitel i husets historie.

Det uhyggelige fund har affødt livlig debat online, hvor nogle hævder, at det kan være et dukkehoved eller endda en maske. En ting er sikkert - historien om det skjulte ansigt vil blive husket som en af de mest overraskende opdagelser under en almindelig renovering.