Tjener ser kunden skrive en besked på regningen: Da hun læser den få minutter senere løber det koldt ned ad ryggen

07/04/2024 05:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat / OBS: Genrefoto
Da hun lader øjnene hvile ned over den chokerende besked løber det koldt ned ad ryggen.

Mest læste i dag

I mange lande er det en indgroet tradition at efterlade drikkepenge efter et restaurantbesøg.

Situationen var dog markant anderledes i USA for nylig.

En tjener i staterne fik sig en overraskelse, da en ældre gæst valgte at efterlade en notits på betalingen, hvori han anklagede hende for at være "uforskammet".

Hendes "forseelse" bestod i at spørge ham og hans yngre ledsager, om de ønskede deres $65.80 regning - omregnet cirka 446 kroner - delt.

Dette blev rapporteret af The Mirror.

På regningen stod der skrevet:

"Ingen tip fordi du var meget uforskammet at foreslå min hustru og jeg ønskede separate regninger???"

Tjeneren, som efterfølgende delte sin erfaring på Reddit, uddybede, at det er en standardprocedure på hendes arbejdsplads at foreslå delte regninger til kunderne.

Hun nævnte også en tidligere hændelse, hvor en anden tjener havde antaget, at en mand og kvinde udgjorde et par, hvilket førte til en akavet situation. Af den grund vælger de nu altid at spørge.

Hændelsen vakte opsigt.

På Reddit var der delte meninger. Nogle argumenterede for, at det er almindelig praksis at spørge, om regningen skal deles, mens andre mente, at det kunne opfattes som uforskammet. Mange mente dog, at gæstens reaktion var over toppen:

"Er det ikke normalt bare at spørge, om alt skal på én regning eller ej? Det spørges jeg altid om, når jeg er ude med en anden voksen", kommenterede en bruger, og en anden sagde:

"Hvordan skulle du have vidst det? Jeg har set folk, der så ud som om de var gift, men som faktisk var bror og søster, begge med vielsesringe".

Denne tjeners oplevelse kaster lys over de daglige udfordringer, som personale i servicebranchen møder, og hvordan tilsyneladende små gestusser kan blive fejltolket af kunderne.

Den oprindelige regning kan ses her:

Foto: Reddit