Tjener 14.000 månedligt ved at sælge brugte sokker: De ildelugtende sælger bedst

22/09/2023 11:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram / TikTok
Ét par beskidte sokker kan åbenbart sælges for mange penge.

Mest læste i dag

Du tænker måske over, hvor ubehageligt lugtende dine sokker kan være efter f.eks. en løbetur eller en hel arbejdsdag, men den 25-årige Billy-Joe Gray oplever ikke, at de har en dårlig lugt.

I hvert fald opfatter han dem ikke som dårligt duftende. I hans næse har de en pengeagtig duft, og faktisk gør han en indsats for at gøre dem så stærkt lugtende som muligt ved at bruge dem under løb og have dem på i op til tre dage ad gangen.

Den unge britiske mand tjener faktisk en betydelig sum penge ved at sælge sine beskidte sokker. Jo mere de lugter, desto bedre er det, ifølge en artikel fra Ladbible.

For omkring et år siden opdagede han via hjemmesiden OnlyFans, der primært er kendt for voksenindhold, et hidtil uudforsket marked, inklusive efterspørgsel efter beskidte strømper og undertøj.

"Jeg startede på OnlyFans for lidt over et år siden, og gennem OnlyFans modtager du anmodninger om tøjstykker, herunder sokker, boksershorts og træningstoppe," udtalte han om sin forretning på den brugerbetalte platform. Oprindeligt tjente han penge på at dele erotiske billeder sammen med sin forlovede, men nu har han 100% fokuseret på at sælge beskidte sokker.

Gray fastholder, at han er heteroseksuel, men forklarer, at de fleste af hans kunder er homoseksuelle.

"Mange fyre har vist interesse, primært fordi jeg har fået stor støtte fra LGBTQ+ samfundet. De udgør min primære målgruppe. Jeg har også mange amerikanske kunder, der køber mit brugte undertøj og mine brugte sokker og bevarer dem af personlig fornøjelse," forklarede Gray og afslørede, at hans kunder sommetider er villige til at betale ekstra for "kropsvæsker."

Som følge heraf kan han sælge et par beskidte sokker eller undertøj til priser mellem 80 og næsten 300 kroner.

"Jeg har faste kunder, der køber mine brugte sokker hele tiden. [...] Prisen og mængden, de er villige til at betale, diskuterer vi individuelt. Det varierer, hvad de sælges for. [...] Hvis jeg kan sælge mine brugte sokker for £10, £20 eller £30 pr. stykke, så gør jeg det," forklarede han og afslørede, at han markedsfører sin forretning på platforme som Instagram og TikTok.

Foto: Instagram

"Mine salg sker gennem Instagram. Amerikanere er især vilde med at købe hvide Nike-sokker. Jeg har opdaget, at min TikTok-konto appellerer mere til dem end til folk i Storbritannien," forklarede Gray og bemærkede, at beskidte sokker ofte anses for mere værdifulde, jo mere ubehageligt de dufter.

"Jo mere svedige og stinkende de er, desto bedre. Jeg løber og så videre, og bagefter lægger jeg dem i en lynlåspose og sender dem diskret pakket - især hvis mine kunder bor sammen med deres forældre eller partner," forklarede han.