Tim spørger sin papdatter om adoption: Hvad der så sker efterlader alle i tårer

25/08/2023 21:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Da Tim blev gift med Annie, fulgte der en datter med i købet.

Mest læste i dag

Da Tim krydsede veje med Annie, hans nuværende livspartner, fulgtes hun af et barn fra hendes tidligere ægteskab.

Med hjertet åbent tog Tim imod datteren og begav sig ud på en rejse uden nogen form for tilbageblik.

På trods af deres ikke-blodssammenhæng har de vævet et fader-datter-bånd, hvor Tim ubrydeligt stod ved hendes side i danseturneringer og andre livsøjeblikke.

Da Tim og Annie besluttede sig for at blive ægtefolk, var enhver omkring dem glade – alle undtagen Tim og Kylee, Annies datter. Dette beskriver Bored Daddy.

Den lille pige havde ønsket at blive adopteret af sin stedfar og efter flere måneder blev dette ønske opfyldt.

Efter alle formaliteter var på plads, valgte Tim og Annie at give datteren en overraskelse på det mest uventede tidspunkt.

De arrangerede en situation, hvor Tim gik ned på knæ for at "fri" til Kylee, alt sammen fanget på kamera. Her er de hjertevarmende ord, Tim delte med Kylee under dette øjeblik:

"Jeg nærer kærlighed for at deltage i alle dine dansekonkurrencer. Jeg glædes over at se dig transformere til den smukke unge kvinde, du er blevet. Jeg er stolt over at være den skulder, du læner dig på, når du er såret eller frygtsom. Jeg holder af at gribe din hånd, når vi går gennem butikkerne, eller når frygten for rutsjebanen trænger sig på," sagde han og fortsatte:

"Men mest af alt, Kylee, ser jeg frem til den dag, hvor jeg kan følge dig ned ad gangen, når du træder ind i ægteskabets bånd. For det er det, fædre gør. Jeg kan sige det med sikkerhed, for i dag, foran vores kære og venner, er den dag, hvor jeg officielt adopterer dig."

I det øjeblik fik Kylee tårer i øjnene og omfavnede straks sin nye far.

Efter dette dyrebare øjeblik blev adoptionspapirerne underskrevet, og de tre individer blev en uopløselig enhed.

Du kan se videoen af dette følelsesmæssige øjeblik ved at klikke her.