Teenager ignorerede karantæne: To måneders fængsel på Caymanøerne

26/01/2021 14:01

|

Lukas Jepsen

Foto: shutterstock.com

Mest læste i dag

Vi er alle sammen trætte af restriktioner, mundbind, håndsprit, forsamlingsforbud og hvad der ellers har hørt det sidste års tid til, men det kan ikke betale sig at omgås reglerne.

Det måtte en amerikansk teenager sande, efter hun blæste på den karantæne hun skulle være i. 18-årige Skylar Mack var taget til tropeparadiset på Caymanøerne, for at besøge sin kæreste, den professionelle jetskiracer Vanjae Remgeet.

Skylar ankom den 27. november, og var herefter påkrævet 14 dages isolation, før hun måtte tage ud og nye kæreste og omgivelser. Men to uger blev tydeligvis for meget for den unge kvinde, da hun efter blot to dage havde fået nok af sit eget selskab.

Så efter to dage spankulerede Skylar ud af værelset, og ned for at møde kæresten. Det skulle hun ikke have gjort. Det kom nemlig både til at koste hende selv og kæresten dyrt.

Karantænebruddet blev hurtigt opdaget, og det unge par endte begge to i retten, hvor de i første omgang blev idømt en bøde samt 40 timers samfundstjeneste. Dommen blev dog appelleret, og nu stirrede Skylar og Vanjae på en dom der hed to måneders fængsel.

Helt så lang tid blev det dog ikke for parret, da de efter ’kun’ 32 dage bag tremmer fik friheden tilbage.

I et interview med Good Morning America har Skylar nu forklaret situationen, og det er tydeligt at den unge kvinde ikke bebrejder andre end sig selv.

”Det var en egoistisk beslutning. jeg forventer ikke, at folk nogensinde vil tilgive mig. Men jeg håber, at de i det mindste vil give mig mulighed for at vise, at jeg har lært noget,” – Siger hun og fortsætter:

”Jeg fortjente det hele. Jeg lavede den her fejl og det er min egen skyld,”