Tabte sig 84 kg efter grov mobning: Sådan ser han ud idag

02/08/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Han havde hele sit liv været stor, men efter flere års mobning besluttede han sig for at lægge sit liv om.

Mest læste i dag

Ethan Taylor bar en byrde af overvægt det meste af sit liv, og igennem sin skolegang blev han mobbet på grund af sin størrelse.

Da han begyndte på sin uddannelse, blev hans situation endnu værre. Han fandt trøst i maden og udviklede samtidig et problematisk forhold til alkohol. Men en dag besluttede han sig for at ændre sit livsbane.

"Folk fik mig til at føle mig som en ubetydelig ting. Jeg følte mig fuldstændig uden værdi," udtalte Ethan til Anytime Fitness.

Foto: YouTube

Trods den grove mobning, han blev udsat for i skolen, formåede han at gennemføre både folkeskolen og gymnasiet med fremragende karakterer.

Da han begyndte på sin videregående uddannelse, gik det dog galt for ham. Det var første gang, han boede alene, væk fra familien, og den nye uddannelse tilføjede yderligere stress.

Foto: YouTube

Dette førte til, at Ethan spiste endnu mere usundt end før og begyndte at ty til alkohol som trøst.

I de værste perioder skippede han endda sine forelæsninger for at blive derhjemme, hvor han blot spiste og drak. Naturligvis steg hans vægt endnu mere.

Ethan blev deprimeret og nåede endda så langt som at skrive et selvmordsbrev på sin mobiltelefon. Han besluttede at droppe ud af uddannelsen og flytte hjem til sine forældre igen.

Foto: YouTube

Da han vendte hjem, vejede han sig for første gang i mange år. Vægten viste 167 kg. Det blev hans vendepunkt, og han satte sig et mål om at halvere sin vægt.

Han ændrede sin kost og meldte sig ind i et fitnesscenter. Han begyndte også at løbe. Det varede ikke længe, før Ethan nåede sit mål. Han tabte 84 kg og halverede sin vægt.

Foto: YouTube