Sygeplejerske fik en ubehagelig overraskelse efter at have parkeret på forkert plads

20/09/2023 19:10

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat / OBS: Genrefoto
Da hun læste den løb det koldt ned ad ryggen.

Mest læste i dag

I det vestlige Glasgow oplevede en sygeplejerske, som netop var vendt tilbage til arbejdet efter seks ugers sygeorlov, en skræmmende hændelse, da hun fandt en truende besked på hendes bil.

Den anonyme note advarede hende om at være opmærksom og truede med at få hendes bil låst, hvilket efterlod hende i en tilstand af frygt og uro.

Ikke desto mindre har denne episode også udløst en bølge af støtte fra både lokalsamfundet og hendes kolleger, der fordømmer den truende opførsel og opfordrer til fællesskab.

Den unge kvinde, hvis identitet ikke er blevet offentliggjort, delte sine følelser med Glasgow Live og udtrykte sin frygt, da hun opdagede noten, som var skjult under hendes vinduesvisker.

Det skriver The Mirror.

Hun udtrykte også sin bekymring over den aggressive tone i beskeden, som beskyldte hende for at have parkeret på den forkerte plads og truede med at anmelde hende til myndighederne.

Til trods for den ubehagelige oplevelse har hændelsen også kastet lys over det stærke samfundssind, der findes i området.

Lokale beboere og hendes kolleger har vist deres støtte til sygeplejersken og fordømt den anonyme trussel, samtidig med at de opfordrer til mere forståelse og medfølelse i disse udfordrende tider.

Skotsk politi har bekræftet, at de har modtaget en rapport om den truende besked og er i de tidlige faser af deres efterforskning.

Trods den frygt, som hændelsen har påført hende, fortsætter sygeplejersken med at gå på arbejde.

Du kan se beskeden ved at klikke her.