Supermarkedsansat med bøn til kunders ulækre vane: Drop det

15/09/2023 12:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane.

Mest læste i dag

En ansat i supermarkedet har bedt kunder om at undlade en ubehagelig vane, som hun ser hver dag på sit arbejde. Kvinden, der har valgt at dele sin opfordring anonymt, er blevet træt af at iagttage kunder, der tager pengesedler eller Lotto-kuponer ud af deres pung og herefter putter dem i munden.

Dette er blevet rapporteret af Mirror.

Hun påpeger endda, at der er kunder, der slikker på pengesedlerne, inden de bruger dem som betalingsmiddel. Nu er hendes tålmodighed opbrugt med de kunder, der har denne "ubehagelige" vane.

Den kvindelige supermarkedansatte finder det usædvanligt uhygiejnisk, selvom det kun varer et par sekunder. I visse tilfælde har hun og hendes kolleger endda følt sig nødsaget til at afvise pengesedler fra kunder, fordi de var for "våde".

"Jeg arbejder i et supermarked. Hvorfor vender nogle kunder tilbage til den ulækre vane fra før pandemien med at placere penge og lottokuponer i munden? Eller slikke på dem med deres eget spyt?" udtaler hun.

"Mine kolleger og jeg har nægtet at acceptere pengene og har i stedet bedt om en anden seddel eller et kort. Når det kommer til lottokuponerne, har man 180 dage til at tjekke dem - så vi beder dem om at tjekke igen om nogle dage."

"Hvordan ville kunderne reagere, hvis vi begyndte at putte penge og lottokuponer i munden på os selv, før vi afleverede dem? De ville reagere med afsky og forfærdelse."

"Så hvorfor synes kunderne, at det er acceptabelt at gøre det mod os? Hvis nogen kunder klager over dette og ønsker at tale med en leder, vil vores ledere støtte os 100 procent. Venligst stop denne uhygiejniske vane en gang for alle."

En del af årsagen til, at hun ønsker, at folk skal stoppe med dette, er hendes bekymring for, at det kan sprede coronavirus. Der er nemlig en lille risiko for, at virussen kan overføres via kontanter eller lottokuponer.

Ifølge Mirror blev der for nylig udført en undersøgelse i Storbritannien, hvor det blev konstateret, at der var 19 forskellige bakterier på en række britiske mønter og pengesedler. Dette inkluderede to potentielt livsfarlige bakterier, nemlig Staphylococcus aureus (MRSA) og Enterococcus faecium (VRE). Derudover blev den luftbårne bakterie Listeria også fundet.