Studerende troede, at huset var hjemsøgt: Det viste sig, at virkeligheden var langt mere uhyggelig

04/09/2023 10:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube/Lantern OSU
Vi har alle hørt ting bumle om natten.

Mest læste i dag

Studerende fra Ohio State University oplevede en utrolig overraskelse, der vil blive husket i lang tid.

Den gruppe, som delte en bolig uden for skolens område, begyndte at føle, at deres hjem var hjemsøgt. På trods af at der var 10 personer i husstanden, kunne ingen af dem forklare de uforklarlige begivenheder såsom åbne skuffer og skræmmende lyde, der kom fra kælderen.

Dette mærkelige problem fortsatte i flere måneder, indtil de til sidst besluttede sig for at udforske hver eneste krog af huset sammen. Da de endelig nåede ned i kælderen, opdagede de en låst dør.

Det blev endnu mere foruroligende, da de kunne høre lyde komme fra den anden side af døren. Dette bemærkelsesværdige fund blev rapporteret af UNILAD.

De ringede til politiet, som kom og åbnede døren. Dette afslørede et komplet soveværelse, hvor en mand havde levet i al hemmelighed.

I soveværelset var der blandt andet et fjernsyn og endda billeder af mandens kære.

Overraskelsen blev endnu større, da en af de studerende indså, at de havde set manden tidligere, da han var blevet opdaget, mens han skjulte sig i kælderen.

Foto: YouTube/Lantern OSU

Den studerende, Brett Mugglin, havde fejlagtigt antaget, at manden ved navn Jeremy var en af husets beboere, selvom ingen af de andre kendte til ham.

Senere blev det opdaget, at Jeremys fætter havde boet i huset året før, og det var gennem en sideindgang, at Jeremy i al hemmelighed havde fået adgang til kælderen.

Jeremy blev kort efter smidt ud af boligen.

Det er stadig uvist, om der vil opstå yderligere konsekvenser i denne sag.