Solgt ud på rekordtid i Lidl: Nu går folk amok McDonald's-sneakers

11/09/2023 20:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Folk er helt oppe at køre over nogle McDonald's-sneakers, som en belgisk kunstner har designet.

Mest læste i dag

I 2021 skabte Lidls modekollektion, The Lidl Collection, betydelig opmærksomhed og medieinteresse. Kollektionen fløj hurtigt af hylderne, og især de farverige sneakers tiltrak massiv opmærksomhed og skabte en stor hype.

Det er derfor ikke overraskende, at der nu er stor spænding omkring nogle nye sneakers, som er blevet skabt i samarbejde med McDonald's Belgien.

En kunstner, som specialiserer sig i at skabe skræddersyede sneakers, har designet et par Nike Air Force 1-sneakers med McDonald's-tema, ifølge Daily Mail.

Tijs Van Impe fra Belgien, også kendt som Tazz Customs på Instagram, hvor han har over 17.000 følgere, delte billeder af de unikke designs på sin sociale medieprofil.

De særlige sneakers inkluderer endda en holder til McDonald's sauce og en pakke fritter, som angiveligt kan fjernes fra skoene, som Daily Mail rapporterer.

"I endelig tid fik jeg mulighed for at dele det andet par, jeg lavede for et stykke tid siden til @mcdonaldsbelgium. Jeg har stadig mange billeder fra begge par under processen, og jeg vil forsøge at redigere dem snarest muligt!" skrev han i beskrivelsen af de håndmalede sko.

Tijs Van Impe afsluttede sit opslag med en tak til sin gode ven @sam.in.3d, som hjalp med at designe og 3D-printe 'McDipholderen'.

I en samtale med Metro.co.uk tilføjede Tazz: "Dette par tog omkring en uge fra start til slut: forberedelse af skoene, fremstilling af alle skabelonerne, blanding af farver, airbrushing og håndmaling af alt, fremstilling af tungenavne og 3D-print af McDipholderen."

Mange McDonald's-fans flokkede til kommentarsektionen for at finde ud af, hvor de kunne købe et par.

"Wow! Jeg arbejder hos McDonald's i KSA (HO), kan de købes?" spurgte en bruger.

"De er fantastiske, jeg er vild med dem. Hvor kan jeg få fat i dem?" spurgte en anden, mens en tredje spurgte: "Hvordan kan vi bestille disse?"

Desværre vil fastfood-entusiaster ikke kunne købe disse sko, da de blev skabt i samarbejde med McDonald's og blev uddelt som præmier i en konkurrence.