Søn fortæller mor, at han har en tvilling i skolen: Hun bryder sammen, da hun ser et billede af ham

20/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Da hun modtog et billede af sin søn og hans 'tvilling', brød hun ud i gråd.

Mest læste i dag

Da Britney Tankersleys søn, Myles, kom med anmodningen om at matche sin klassekammerat til skolens 'Tvillingedag' i sidste øjeblik, blev hun irriteret. Klokken var allerede 20.00, og hun havde ingen anelse om klassekammeratens identitet eller telefonnummer til hans mor. Desuden havde hun ingen matchende tøj til dem.

Efter en times søgen lykkedes det hende dog at finde den anden drengs mor og sammen tog de med Myles til Walmart for at købe skjorter til begge drenge.

Foto: Facebook

Der endte de med at købe ternede skjorter med teksten 'Future Leader' på dem. Britney forklarede, at de valgte disse skjorter, fordi de var de eneste acceptable skjorter tilbage i drengenes størrelse.

"Han insisterede på, hvor ens vi så ud. 'Vi har begge brune øjne, vi har begge mørkt hår', og han gav ikke op. Så jeg tog til Walmart, og jeg var lidt irriteret. Det var for sent. Jeg er for gammel til den slags," sagde hun til Today.

Efter hun havde sendt Myles afsted til skole den morgen, kontaktede hun hans lærer og bad om et billede af Myles og hans tvilling, hvis det var muligt.

Foto: Facebook

Myles insisterede nemlig på, at de var identiske, og Britney ønskede at se ligheden med egne øjne. Da hun endelig modtog billedet fra læreren, brød hun ud i gråd.

"Jeg græd simpelthen, for det var så sødt. Selvfølgelig ved jeg godt, at de slet ikke ligner hinanden. Men det så han ikke, ved du. Jeg forventede et billede af et hvidt barn med lys hud og brunt hår, men det fik jeg ikke. Og jeg sagde: 'Det er simpelthen det sødeste i verden'," sagde Britney.

Foto: Facebook

Hun besluttede sig for at dele den søde historie på sin personlige Facebook-profil, og det viste sig hurtigt, at hun ikke var den eneste, der syntes, det var sødt. Hendes opslag blev delt mere end 200.000 gange.

"Det er virkelig vildt. Mit mål var aldrig at komme i rampelyset, men jeg mener, at budskabet er vigtigere end hvor meget det spredte sig," sagde Myles' mor.

Ifølge Britney er Myles og Tanner 'bedste venner', og da de bor få minutter fra hinanden, har de to familier tilbragt en del tid sammen siden skolens 'Tvillingedag'.

"Alle lærerne på skolen er begejstrede. Der er altid mange børn, der klæder sig ud som hinanden, selvom de ikke ligner, men dette var unikt," tilføjede hun også.