Rørende og sørgeligt billede går viralt: Majors sidste farvelkys.

09/11/2020 14:28

|

Lukas Jepsen

Foto: Facebook

Mest læste i dag

Der spredes i øjeblikket en smuk, men sørgeligt billede på sociale medier for tiden.

Historien omhandler en amerikansk hest, og hans ejer, og et rørende øjeblik, hvor hesten kigger på sin afdøde ejer. Billedet er taget i West Virginia i USA, og går nu verden rundt.

Opslaget Facebook, kommer fra Janna Grapperhaus, hvis far, som altså nu er afgået ved døden, købte hingsten kaldet Major.

Mishandlet af tidligere ejer

Da Jannas far i sin tid købte hingsten, var den stadig vild, og den tidligere ejer havde ikke formået at behandle den ordentligt.

Major skulle blandt andet være blevet mishandlet og bundet fast til en stolpe i fire uger, hvor hingsten måtte stå uden mad og vand.

Det var derfor selvsagt et skadet dyr, som Jannas far overtog. Hun skriver på Facebook – ” Da far tog ham med hjem, løb hesten lige gennem hegnet og bed og sparkede alt i hans nærhed,”

To års hårdt arbejde

Det tog næsten to år, og utallige timer, før Jannas far havde fået opbygget tillid til hesten, i sådan en grad, at man nu kunne ride på den.

Og da først tilliden mellem mand og hest var på plads, ændrede Major sig fuldstændig. – ” Når far skulle gå, kyssede Major ham på hovedet om og om igen,” – Skriver hun i opslaget.

Et sidste farvelkys

Jannas far døde desværre for ikke længe siden, og da manden skulle begraves, fik Major lov til at kysse ham farvel en sidste gang.

Det resulterede i det utroligt rørende og triste billede, der nu går verden rundt.

Og som Janna skriver - ” Det føltes godt at lade Major sige farvel,”