Rasende brudgom forlader brylluppet, da han hørte, hvad bruden havde gjort

22/10/2023 08:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En brudgom besluttede at forlade sit eget bryllup, da han hørte om, hvad hans kommende kone havde gjort.

Mest læste i dag

En brudgom traf den beslutning at annullere sit eget bryllup på selve dagen, da han opdagede, at hans kommende kone havde besøgt sin tidligere kæreste.

Parret, hvis identitet forbliver ukendt, blev et internetfænomen, da den forpinte brudgom ignorerede sin brud og forlod brylluppet i Kasoa, Ghana. Ifølge Daily Star var manden rasende over sin brud, da han fandt ud af, at hun muligvis havde været ham utro "en sidste gang" inden de sagde ja til hinanden i livets vigtige øjeblik.

Det britiske medie rapporterer også, at en af brudens veninder valgte at informere brudgommen om hendes handlinger, hvilket udløste en dramatisk scene under ceremonien. Tilsyneladende var der tilskuere til brylluppet, der besluttede at forevige øjeblikket på video.

Som et resultat blev det fanget på video, hvordan bruden forsøgte at overtale sin kommende ægtemand til at give hende en ny chance, en anmodning han nægtede. Videoen blev senere delt på TikTok, hvor hundredvis af mennesker reagerede i kommentarsektionen.

Mange kommentarer gav udtryk for lettelse over, at brudgommen undslap situationen, inden det var for sent. "Denne mand fortjener anerkendelse. Hun kan nu gå og gifte sig med sin tidligere kæreste i fred," skrev en person. En anden sagde: "Personen, der afslørede det for brudgommen, befriede ham fra ondskab. Jeg er overbevist om, at deres første barn ikke ville have været hans, men hendes tidligere kærestes."