Rapper dræber kæreste foran børn inden han tager sit eget liv

04/01/2022 08:10

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

J $tash død: Rapper 'dræber kæreste foran børn, før han tager sit eget liv'
Florida-rapperen J $tash har angiveligt dræbt sin kæreste, en mor til tre, før han tog sit eget liv, ifølge Los Angeles County Sheriff's Department

Den tragiske hændelse skete i Temple City nytårsdag, ifølge politiet, hvor løjtnant Derrick Alfred bekræfter, at rapperen menes at have dræbt Jeanette Gallegos, 27, før han vendte pistolen mod sig selv.

J $tash, hvis rigtige navn er Justin Joseph, menes at have været i et forhold med Jeanette, og havde boet sammen de sidste par måneder i Temple City.

The Sun har rapporteret, at politiet har fortalt, at parret havde skændtes, før rapperen tog sin kæreste med ind i soveværelset og låste døren bag sig.

J $tash er angiveligt død i et påstået mord-selvmord

Løjtnanten tilføjer, at Jeanettes tre børn på syv, ni og 11 år blev ved med at banke på døren, da de var bekymrede for deres mors sikkerhed.

Omkring klokken 7 blev der angiveligt hørt skud, og børnene ringede til deres bedstemor, som bad dem om at ringe til politiet med det samme.

Børnene løb ud af huset, da politiet ankom, med repræsentanterne tvunget ind i det aflåste soveværelse, hvor de fandt offeret og hendes kæreste J $tash på gulvet, ifølge løjtnanten.

Politiet fortæller til den lokale radiostation KFI-AM: "Det kvindelige offer pådrog sig flere skudsår, mens det mandlige offer pådrog sig et tilsyneladende selvforskyldt skudsår."

Løjtnanten tilføjer, at børnene, som ikke var rapperens, nu bor hos andre familiemedlemmer.

J $tash er opvokset i det sydlige Florida, før han flyttede tilbage til New York, hvor han blev født.

I et 2017-interview med Crack Magazine beskrev rapperen sin større plan, og at musikken bare var hans måde at få sit navn frem på.

Han sagde, at han ville fokusere på at "bygge virksomheder og åbne butikker i forskellige lande… hvoraf jeg i det skjulte har gjort på lavt niveau."

J $tash tilføjede: "Rap er bare en platform for at få mig selv derud og vokse."

Han citerede Lil Waynes assistent som den, der fik ham til at rappe og ind i "den verden".