Rachel vandt 210 millioner euro i EuroMillions før drømmen bristede: "Jeg havde allerede brugt de penge"

20/04/2024 11:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Rachel vinder 210 millioner euro i EuroMillions før drømmen bristede.

Mest læste i dag

I fem uger havde Rachel Kennedy indstillet sin EuroMillions-konto til automatisk at købe kuponer med den samme nummerkombination til hver trækning. De valgte tal, ifølge det belgiske medie Sudinfo, var 6, 12, 22, 29, og 33, samt stjernetallene 6 og 11.

Den 19-årige britiske studerende havde gjort det muligt for lotteriet automatisk at trække betalingen for hver deltagele direkte fra hendes bankkonto.

Under en trækning i februar 2021, da de vindende numre viste sig at være 6, 12, 22, 29, og 33 med stjernetallene 6 og 11, troede Rachel forståeligt nok, at hun havde vundet en enorm sum. Jackpotten var på hele 180 millioner pund, svarende til næsten 1,6 milliarder danske kroner.

"Jeg kontaktede straks min kæreste og min mor. De var helt utrolige," fortalte hun til det britiske medie The Sun.

Rachel, opmuntret af ordet 'vinder' i sin lotteriapp, ringede straks til EuroMillions for at få bekræftet sin gevinst.

"Jeg ringede til dem i den tro, at jeg havde vundet. Der fik jeg at vide, at jeg havde de rigtige numre... men at min billet ikke var blevet valideret, fordi der ikke var penge på min konto," fortalte hun.

Da den automatiske betaling fejlede, deltog Rachel ikke i denne trækning, hvilket ellers kunne have gjort hende til milliardær.

"Jeg havde allerede brugt pengene. Jeg drømte om huset og bilen og lod fantasien løbe løbsk. Det føltes virkelig som om, vi havde vundet, da vi så appen," fortalte hendes kæreste, som tilføjede, at de aldrig igen vil bruge de samme numre.