Populær TV-vært undskylder: Medarbejdere tog psykisk skade

08/09/2023 08:39

|

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Hele 16 medarbejdere har klaget over hans opførsel, hvilket kommer bag på den garvet vært.

Mest læste i dag

Lever du for at arbejde, eller arbejder du for at leve?

Det er åbenbart et spørgsmål de ansatte på 'The Tonight Show' med komikeren Jimmy Fallon nu har fået helt nye holdninger om.

En undersøgelse af arbejdsmiljøet på det ikoniske tv-show 'The Tonight Show' har kastet lys over en skadelig og ubehagelig atmosfære, der har plaget medarbejderne i årevis. Denne chokerende afsløring kommer efter en omfattende rapport udarbejdet af Rolling Stone Magazine, der har interviewet to nuværende og 14 tidligere medarbejdere, der sammenlagt har afsløret en dyster fortælling om arbejdslivet bag kulisserne.

En afgørende faktor i den uheldige situation synes at være den skiftende ledelsesstruktur, der har været en konstant kilde til forstyrrelse. Men det er ikke kun det.

Mange beskriver også værten, Jimmy Fallons adfærd som problematisk og negativt påvirkende. Flere medarbejdere har følt sig tvunget til at indgive klager til HR-afdelingen for at få hjælp til at tackle den toksiske arbejdsatmosfære.

Efter afsløringerne har Jimmy Fallon taget et vigtigt skridt ved at erkende sin rolle i denne konfliktfyldte situation. Under en følelsesladet zoom-samtale med medarbejderne undskyldte han dybt

- Det er pinligt, og jeg føler mig virkelig dårlig. Undskyld, hvis jeg har skabt ubehag for jer, jeres familie og venner, lød udtalelsen fra den rutinerede vært. Ifølge dem, der var til stede under opkaldet, virkede hans udtalelser oprigtige.

Jimmy Fallon tilføjede også at 'Jeg ønsker, at showet skal være sjovt og inkluderende for alle'.

Mens Jimmy Fallon selv har valgt ikke at kommentere yderligere på afsløringerne, har en talsperson fra NBC udsendt en erklæring, der fastslår, at netværket prioriterer et sundt arbejdsmiljø. 'Ligesom på ethvert arbejde har vi oplevet, at medarbejderne har rejst spørgsmål. Disse spørgsmål er nu blevet undersøgt, og der er sket ændringer, hvor det var nødvendigt. Vi opfordrer altid medarbejderne, der mener, at de har oplevet mærkelig adfærd, til at dele deres bekymringer, så vi kan håndtere dem', udtalte talspersonen.