Politiet ville give kvinde bøde, da hendes hund ikke var i snor: Så udtænker hun smart trick og undgår bøde

07/09/2023 11:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
To kvinder på Italiensk rejse blev standset af politiet under en kontrol. De bemærkede straks, at hunden, de havde med sig, var løs. Politibetjenten var ved at udskrive en bøde til turisterne, da en af dem fik en usædvanlig idé.

Mest læste i dag

Den bemærkelsesværdige begivenhed fandt sted i Tramonti di Sopra, en by i den italienske region Friuli Venezia Giulia, sidste uge.

Det lokale politi udførte en kontrolaktion for at håndhæve parkeringsreglerne og udstedte adskillige bøder til bilister, der havde parkeret ulovligt i områder uden tilladelse, som rapporteret af den regionale avis, Il Gazzettino.

I løbet af denne operation bemærkede politibetjentene også to vandrere, der var i selskab med en hund. Kvinderne begav sig ud på en sti, der førte til Lago di Pozze, en strækning på lidt over to kilometer. Hunden opførte sig pænt ved bredden af ​​åen, men var ikke i snor.

Embedsmændene henvendte sig derefter til de to vandrere og påpegede, at det var ulovligt at lade hunden løbe frit.

Kvinderne begyndte at lede hektisk i deres tasker efter hundens snor og forsikrede politiet om, at hunden var helt tam. Men politiet var urokkelige og krævede, at snoren skulle findes, ellers ville der blive udstedt en bøde. Selv da en af kvinderne pludselig huskede, at hun havde brugt snoren til at binde den ved parkeringsautomaten, mens de købte en billet, blev politiet ved med at insistere på, at snoren skulle findes.

Så fik en af kvinderne en utraditionel idé. Hun besluttede sig for at bruge sin bh som en midlertidig snor til hunden. Hun tog sin bh af foran politibetjentene og brugte den som en improviseret snor til hunden.

Dette overraskede embedsmændene en smule, men de besluttede at teste den nye "snor" for at se, om den kunne holde hunden i skak.

Det kunne den.

De to hundeejere undgik bøden og fortsatte deres tur til søen.