Politi måtte redde teenager, der gik tur med sin hund

04/09/2023 20:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Politi Łęczyca
Det endte med at blive en lidt anderledes gåtur.

Mest læste i dag

Torsdag morgen omkring kl. 06.00 blev politiet alarmeret om, at en dreng fra Świnice Warckie kommune var forsvundet. Den unge mand tilbragte sin sommerferie i en af byerne i Łęczyca-distriktet.

Det viste sig, at han var ude at gå tur med sin hund tidligt om morgenen. På grund af sin manglende kendskab til området gik han vild og endte i en dyb mudderpøl.

I mellemtiden opdagede et familiemedlem, at både drengen og hans kæledyr var forsvundet. Da de ikke kunne finde ham, rapporterede de ham som savnet til Łęczyca-politiet.

Drengen havde ikke en mobiltelefon med sig, og han kendte ikke området. Efterforskerne iværksatte straks en eftersøgning, hvor patruljebetjente og en snifferhund deltog. De søgte i flere timer i området og de nærliggende skove.

Den unge mand blev fundet omkring en kilometer fra sit hjem. Han lå i et hul i jorden midt mellem buskene og var begravet op til halsen i mudder. Han kunne ikke komme ud af situationen alene.

En af betjentene gik ind i mudderet og reddede den skræmte dreng. Han fik straks lægehjælp, og et redningshold ankom til ulykkesstedet og konstaterede, at han havde hypotermi. Derefter blev han kørt til hospitalet.

På grund af de dramatiske omstændigheder var der en alvorlig risiko for den 15-årige drengs helbred og liv, og derfor havde redningsaktionen højeste prioritet, udtalte politiets talskvinde ifølge Tag24.