Pizzabudet leverer mad til en kvinde: Kort tid efter vender han tilbage og skriver ‘mærkelig’ kode på huset

04/10/2023 15:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Reddit
Folk har skyndt sig på sociale medier, der teoretiserer, hvorfor en DoorDash-leveringschauffør skrev en 'mærkelig' kode på en kundes hus.

Mest læste i dag

En kvinde har henvendt sig til Reddit for at søge rådgivning, efter hendes hjemmesikkerhedskamera optagede en DoorDash-leveringschauffør, der leverede hendes mad, blot for senere at vende tilbage og angiveligt begå hærværk på hendes hus.

Abigail, der bruger brugernavnet 'Yellow Enthusiast', delte for nylig en video fra sit hus' sikkerhedskamera på Reddit. Billedteksten til videoen lyder: "DørDasher skriver på siden af mit hus."

I videoen kan man se en person gå ned ad indkørslen til Abigails hjem. Mens personen nærmer sig huset, kan man i baggrunden se en bil parkeret øverst på indkørslen, hvor en person stiger ud af bilen og lægger noget i Abigails skraldespande.

Derefter skifter optagelsen til en anden vinkel og viser den første person, som er leveringschaufføren, der læner sig ind mod ejendommens side. Ifølge New York Post bruger chaufføren en permanent markør til at skrive '514' på Abigails hus.

Reddit-brugere er strømmet til opslaget for at komme med deres teorier om, hvorfor DoorDash-leveringspersonen vendte tilbage til Abigails ejendom for at skrive på hendes hus og hvad '514' kunne betyde.

En bruger har foreslået: "Måske skal du tjekke, om dit køretøj er blevet målet. Efter en hurtig søgning på 'Hyundai Elantra tyveri' dukkede der nogle interessante resultater op. Bare en tanke."

"Hvis det er en kode for tyveri, kunne det være, at din bil, som ses i videoen, er blevet målet for at stjæle katalysatoren. Især Hyundai-køretøjer har let tilgængelige katalysatorer."

"Vi havde nogen udføre en tjeneste i vores hus for nylig, og dagen efter var katalysatoren væk. Selvom vi ikke kan bevise, at det var relateret til den tidligere service, tror jeg, at nogle af de opgaver, der udføres i hjemmet, kan tiltrække folk, der senere vender tilbage for at stjæle katalysatoren. De kan nemt skære den af fra køretøjet."

En anden bruger har også tilføjet: "Hvis din bil ofte parkeres i indkørslen, kan de måske se det som en let mål at stjæle om natten. Det er, hvor vi parkerer vores bil, og det har gjort det nemt for folk, der kører om natten og søger muligheder. De kan hurtigt fjerne katalysatoren fra køretøjet. Hvis muligt, overvej at parkere bilen i garagen."

Ifølge New York Post har Abigail allerede kontaktet både DoorDash og politiet, og en talsmand for DoorDash har udtalt, at der vil blive truffet strenge foranstaltninger mod leveringschaufføren.