Piloten Mike sendte SMS til stewardesse inden afgang: Kort tid efter var han fyret

13/10/2023 14:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvad der blot skulle have været en sjov SMS til en kollega, endte med at koste Mike jobbet.

Mest læste i dag

Hvis man ønsker at delagtiggøre andre i sine nocturne eventyr, bør man måske tænke sig om, før man vælger at dele dem med en kollega. Dette blev smerteligt klart for en pilot, der til sidst måtte bøde med sit job.

Ifølge The Telegraph, begik han den fejl at sende en SMS til en af sine medarbejdere, hvor han beskrev nattens hændelser. Det skulle vise sig at være en skæbnesvanger beslutning, da det førte til, at han blev afskediget af det britiske flyselskab British Airways.

Piloten i spørgsmål, Mike Beaton, skulle have været ansvarlig for en flyvning fra Johannesburg, Sydafrika, til London for omkring en måned siden.

Lige før afgang tog han imidlertid den skæbnesvangre beslutning om at sende en SMS til en af de stewardesser, der skulle arbejde på samme flyvning.

I beskeden gav han åbent udtryk for, hvordan han havde haft en festlig aften og nat, som kulminerede i at sniffede kokain fra en topløs kvinde.

Det ser ud til, at den pågældende stewardesse ikke var tryg ved tanken om at have ham som pilot, så hun valgte at rapportere ham. Dette førte til, at han blev suspenderet omgående.

I stedet for at selv flyve flyet til London, blev han transporteret med et andet fly. Da han vendte tilbage til den britiske hovedstad, blev han underkastet en narkotikatest, der gav en positiv udfald, hvilket førte til hans øjeblikkelige afskedigelse fra British Airways.

The Telegraph har været i kontakt med flyselskabet, som har bekræftet, at han ikke længere er ansat hos dem.

Desuden blev der sidste uge udsendt en meddelelse til alle ansatte fra flyselskabet, hvor de gav udtryk for, at de var lige så skuffede, vrede og oprørte over denne adfærd som alle andre.

Det fremgik også af meddelelsen, at British Airways ikke vil tolerere at blive forbundet med den slags hændelser, og derfor blev Mike Beaton også afskediget med øjeblikkelig virkning.

"Det er absolut uacceptabelt for os at have vores flyselskab forbundet med sådan adfærd, og vi er fuldt bevidste om, at det ikke afspejler vores værdier," lød det også i meddelelsen.