Paul fornærmede sin kone under madlavning: Så mistede han livet mens konen skar løg

16/11/2023 09:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Humberside Police
Det 34-årige ægteskab mellem Teresa (54) og Paul Hanson (54) fra den lille engelske by West Cowick har måske ikke altid været lykkeligt, men det skulle bestemt ikke ende sådan.

Mest læste i dag

Efter at have pådraget sig en hjerneskade mange år tidligere, råbte manden gentagne gange af og fornærmede sin kone, så snart han indtog en dråbe alkohol.

Teresa udholdt dette indtil den 28. december sidste år, men den aften efter jul blev hun, ifølge en rapport i Daily Mail, så vred, at hun kæmpede tilbage - med uventede konsekvenser.

Med en køkkenkniv i hånden skubbede hun Paul væk. Knivstikket blev dødeligt for ham. I begyndelsen fortsatte den britiske kvinde med at skære løg uden at lægge mærke til, at der var blod på kniven.

Indtil det sidste understregede hun i retten, at hun hverken havde til hensigt at slå ham ihjel eller var klar over, at hun havde såret ham. Humberside Police bekræftede i deres endelige rapport, at Teresa ved et uheld stak sin mand.

Kl. 19 alarmerede hun selv beredskabet. Tidsintervallet siden den voldsomme konfrontation var ukendt. Ifølge Daily Mail indrømmede hun, at hendes vrede var udløst af hans nedværdigende bemærkninger som "tæve".

Dog var hun ikke klar over, at hun stadig holdt kniven i hånden. Paul døde på hospitalet omkring kl. 20.30 som følge af det enkelte knivstik i brystet, hvorefter Teresa blev anholdt og sigtet for mord.

Trods alle omstændigheder blev den 54-årige kendt skyldig og idømt livsvarigt fængsel ved Hull Crown Court i oktober, hvoraf hun skal afsone mindst ni år.

Kriminalinspektør Nicola Burnett understregede, at selvom det var en tragisk sag, kunne vold i enhver form ikke accepteres. "Det er nødvendigt at sikre, at de, der begår voldelige forbrydelser, bliver holdt ansvarlige for deres handlinger," udtalte efterforskeren.