Parkerede sin Land Rover: Dagen efter finder han vanvittig seddel i forruden fra klima protestanter.

29/07/2023 17:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Pexels @MikeBird
En Land Rover Discovery-ejer blev målløs og rundt på gulvet, da han opdagede en stødende seddel på hans køretøj.

Mest læste i dag

Adam Chester havde placeret sin firehjulstrækker tæt ved krydset mellem Station Road og Clarence Road, mens han besøgte en ven. Men da han vendte tilbage til sin bil torsdag og fredag, opdagede han beskeder, der var blevet fastklemt i døren og under forruden på hans 2011-dieseldrevne køretøj.

En håndskrevet note stillede spørgsmålstegn ved nødvendigheden af at køre rundt i et stort, forurenende køretøj i byen: "Har du virkelig brug for et stort, forurenende køretøj for at komme rundt i en by? Kan du have en god dag!"

På en anden sort-hvid seddel var der et sarkastisk forslag: "Kører du Jeep, 4x4 eller Range Rover i byen? Du kunne være berettiget til gratis penisforstørrelsesterapi på NHS." Sedlen indeholdt billeder af de nævnte køretøjsmodeller og et telefonnummer, der førte til telefonsvarer.

Foto: @Nick Wilkinson BirminghamLive

"Klimaprotest tilladt, så længe de ikke skader bil."

På trods af de besynderlige og krænkende beskeder anerkendte hr. Chester, der betragter sig selv som miljøbevidst, den mystiske flueplakats synspunkt og var lettet over, at der ikke var sket skade på hans bil.

Som Chester uddybede: "Jeg er helt for, at folk har en mening og får lov til at protestere. Havene stiger, klimaændringer er bekymrende. Vi skal være opmærksomme på det, men de skal tage deres kampagner til højere niveauer. Gør regeringen nok? De har ikke forvoldt nogen skade på bilen. Hvis der havde været skader på bilen, ville situationen have været en anden."

Hr. Chester, der har boet hele sit liv i Harborne i det sydvestlige Birmingham uden nogen tidligere problemer, er siden flyttet til Bearwood sammen med sin partner. Han ejer også en ejendom i Spanien, udstyret med solpaneler, hvilket yderligere viser hans engagement i miljøet.