Par tror de er nye Lotto-vindere og bliver rige: Chokket rammer dem, da telefonen ringer

31/05/2024 15:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
19-årige Rachel og 21-årige Liam havde spillet de samme Lotto numre fem uger i streg, da de endelig ramte den helt store jackpot, der var bare et kæmpe problem.

Mest læste i dag

Parret var overbeviste om, at de havde vundet en enorm sum på 182 millioner pund (1,5 milliarder danske kroner). Dog blev de fra Hertfordshire dybt skuffede, da de indså, at deres sædvanlige tal var blevet udtrukket, men de havde faktisk ikke vundet noget.

Rachels konto var opsat til automatisk at købe en EuroMillions-billet med hendes sædvanlige numre. Desværre var der ikke tilstrækkelige midler på hendes konto, så betalingen gik ikke igennem.

Men da hun tjekkede appen, fik hun en notifikation, der sagde, at hendes sædvanlige tal var de "vindende tal". Dette fik hende til at tro, at hun havde vundet jackpotten.

"Jeg ringede straks til min kæreste, Liam, og bad min mor om at komme ind på værelset. De kunne heller ikke tro det, så jeg sagde: 'Jeg er nødt til at kontakte dem.'", fortalte Rachel til The Sun.

"Jeg ringede til EuroMillions, fordi jeg troede, at jeg havde vundet 182 millioner pund. De fortalte mig: 'Ja, du har de rigtige tal, men der var ikke tilstrækkelige midler på din konto til at betalingen kunne gennemføres.'"

"Jeg var ekstatisk, da jeg troede, jeg havde vundet, men da jeg fandt ud af, at jeg faktisk ikke havde det, var Liam faktisk mere nedtrykt end jeg var."