P-vagt tror ikke, der er nogen, der ser det: Men hans grove trick bliver filmet

29/10/2023 09:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En p-vagt var ikke klar over, at han blev filmet, da han benyttede sig af et grumt trick.

Mest læste i dag

Bilister og parkeringsvagter er ofte i konflikt, da de ofte er uenige om, hvornår parkeringsbøden skal udstedes. Det kan være en udfordring at afgøre, hvem der har ret, især når det står ord mod ord. Dog findes der tilfælde, hvor den ene part er tydeligt i fejl.

Dette var tilfældet i den video, som den engelske bilist, Harvey Saunders, filmede, fordi han havde mistanke om, at han uretfærdigt modtog bøder på tvivlsomme grunde.

Det viste sig, at den 41-årige mand havde ret, ifølge en rapport fra Metro.

I videoen kan man se, hvordan Harvey, der havde et kamera i forruden, parkerede lovligt i byen Hull øst for Leeds. Pludselig kom en parkeringsvagt og flyttede en trafikkonkylie, hvilket gjorde, at Harvey ikke længere holdt korrekt parkeret. Som svar udstedte parkeringsvagten en bøde på 70 euro, svarende til 650 kroner.

Efterfølgende konfronterede Harvey parkeringsvagten og spurgte ham om bøden.

"Jeg gjorde opmærksom på, at jeg havde optaget ham, mens han flyttede trafikkonkylie, og at jeg stadig optog ham. Dette fik ham til at blive meget vred," forklarede den utilfredse bilist, der nægtede at acceptere bøden.

Det var sandt, at parkeringsvagten havde flyttet trafikkonkylien, da den ikke var korrekt placeret, men det var langt fra rimeligt, at han gav Harvey en bøde for hans parkering.

Harvey delte videoen på Facebook for at vise andre, hvad der kan ske. Indlægget blev mødt med mange kommentarer fra andre bilister, der også var vrede over episoden.

Retten i Hull besluttede senere at annullere bøden og er nu i gang med at undersøge sagen grundigt.