P-vagt tror ikke, der er nogen, der kigger: Men hans grove trick bliver fanget på film

10/09/2023 14:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En parkeringsovervåger var uvidende om, at hans brug af en ondsindet taktik blev optaget på film.

Mest læste i dag

Bilister og parkeringsvagter har ofte en konfliktfyldt relation, da de ofte er uenige om, hvornår parkeringsafgiften skal pålægges. Det kan være vanskeligt at fastslå, hvem der har ret, især når det står ord mod ord. Men der er tilfælde, hvor den ene part er tydeligvis fejlplaceret.

Dette er tilfældet i den følgende video, hvor den engelske bilist, Harvey Saunders, besluttede at dokumentere sin oplevelse. Han mistænkte, at han ofte blev pålagt parkeringsafgifter på tvivlsomt grundlag. Og det viste sig, at den 41-årige mand havde ret, som Metro rapporterer.

I videoen kan man se, hvordan Harvey, der havde monteret et kamera på sin forrude, lovligt parkerer i Hull øst for Leeds. Pludselig kommer en parkeringsvagt og flytter en trafikkonel, hvilket betyder, at Harvey ikke længere overholder reglerne. Parkeringsvagten svarer med at udstede en bøde på 70 euro, svarende til 650 kroner.

Efterfølgende konfronterede Harvey parkeringsvagten og spurgte ham om bøden. Harvey forklarer: "Jeg fortalte ham, at jeg havde optaget ham, mens han flyttede trafikkonen, og at jeg stadig optog ham. Så blev han meget vred." Den utilfredse bilist nægtede at acceptere bøden.

Det viste sig, at parkeringsvagten faktisk havde flyttet trafikkonen, da den var placeret forkert på grund af andres indblanding. Dog var det langt fra korrekt at pålægge Harvey en parkeringsafgift.

Harvey delte videoen på Facebook for at advare andre om, hvad der kan ske. Videoen har fået masser af kommentarer fra andre bilister, der er lige så vrede over episoden.

Retten i Hull har besluttet at annullere bøden og er i øjeblikket i gang med at undersøge sagen nærmere.