Opdagede en usædvanlig ting i kærestens vasketøj: Nu mistænker hun ham for utroskab

26/08/2023 17:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde har gjort et usædvanligt fund i kærestens vasketøj, og nu mistænker hun ham for at være utro.

Mest læste i dag

I en TikTok-video delt af en bruger ved navn @mrs__divinity, beretter en kvinde om sin opsigtsvækkende opdagelse, da hun skulle vaske tøj. Dette fremgår af en artikel fra Daily Star.

Hun beskriver, hvordan hun var i færd med at vaske sin kærestes tøj, da hun bemærkede noget usædvanligt, hvilket ledte hende til at inspicere nærmere.

Blandt de tøjbunker, hun sorterede inden vask, opdagede hun en falsk øjenvippe, der klart ikke tilhørte hende - og det var heller ikke hendes kærestes. Øjenvippen blev fundet i en video, der oprindeligt blev delt den 9. april, og siden da er den blevet afspillet mere end to millioner gange. Den har affødt en række kommentarer, hvor folk har drøftet, om der er tale om en ærlig fejltagelse eller et tegn på utroskab.

Foto: TikTok

Dette har resulteret i en del forskellige synspunkter i kommentarfeltet, men flere har antydet, at en anden kvinde kan være involveret. Nogle har endda antydet, at kvinden muligvis med vilje har placeret den falske øjenvippe der.

En bruger har skrevet "Hun efterlod det der til dig, pige," mens en anden tilsyneladende er enig og har skrevet: "Hun prøvede at give dig et hint."

En kvinde, der har stået i en lignende situation, har også delt sin historie i kommentarfeltet: "Jeg fandt engang fremmede pigeting i min egen bil."

En anden har forsøgt at tilgå situationen med en mere humoristisk tone og samtidig antydet, at kvinden måske burde overveje at afslutte forholdet: "Nu har du mindre vasketøj at tage dig af."

Foto: TikTok

Ikke alle deler dog opfattelsen af, at dette er bevis på utroskab. Nogle mener, at der kunne være en uskyldig forklaring på, hvordan den falske øjenvippe havnede der.

En bruger kommenterede: "Den er måske bare hængt fast på ham. Nogen kunne have fjernet den og placeret den tilfældigt. Jeg har selv fundet vipper på mig, der ikke tilhørte mig."

Kvinden har senere opdateret med en kort besked, hvor hun skriver, at hun agter at konfrontere sin kæreste.

"Jeg gør mig klar til at tale med ham. Jeg er meget nervøs. Tak for jeres støtte. Vi vil finde en løsning på dette."