Nyt produkt i Aldi vækker opsigt: Kan du se, hvad det ligner?

15/10/2023 18:48

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Aldis nyeste skønhedsgadget har bestemt vakt opsigt.

Mest læste i dag

Sculpting Facial Roller Set har for nylig skabt en del opmærksomhed, da folk har bemærket, at enhedens form er ganske usædvanlig.

Designet har fået mange til at stille spørgsmålstegn ved, om det faktisk er tænkt som et skønhedsværktøj eller noget andet. Med sin vibrerende funktion er rullesættet blevet sammenlignet med produkter af mere intim karakter.

Gruppen Aldi Mums finder det i hvert fald humoristisk.

"Nå, de må gøre det med vilje," lyder det fra et af medlemmerne.

Foto: Facebook

Produktet er konstrueret til at hjælpe med ansigtsformning og har "soniske vibrationer," som ifølge Aldi skulle bidrage til at reducere muskelspændinger.

Produktets skæve design har dog affødt grin blandt medlemmerne af Aldi Mums. Flere har delt sjove kommentarer, herunder:

"Der kommer nok til at stå en kø af kvinder ved døren. Som I alle ved, kan vi kvinder få hovedpine og nakkespændinger på grund af stress," skriver en.

"Jeg kiggede på det og tænkte, 'Hvad er det?' Jeg måtte ligefrem tage mine briller på og zoome ind for at forsikre mig om, at det ikke var, hvad jeg troede," skriver en anden.

En tredje bemærker humoristisk, at Aldi, kendt for deres tilfældige sortiment, nu officielt "sælger alt."

En talsperson, der med et glimt i øjet har tilføjet en sjov kommentar til situationen, forsikrer, at ansigtsrullen absolut "føles dejlig," når den anvendes korrekt.

"Vi kan bekræfte, at den vibrerende ansigtsrulle føles særdeles behagelig på huden, når den bruges, som den er beregnet. Vi opfordrer vores kunder til at læse instruktionerne nøje for at sikre, at de nyder produktet, som det var tiltænkt."