Nicole gav sin søn populær børnesnack: 2 dage senere, blev han ramt af alvorlig sygdom

13/10/2023 20:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Familien på fem fra Colorado i USA havde siddet sammen foran fjernsynet for at se filmen Mrs. Doubtfire. På bordet stod en meget populær børnesnack.

Mest læste i dag

Moderen Nicole har delt en advarsel på Facebook om en alvorlig oplevelse, hendes søn Nash havde. Hun ønsker at informere andre forældre om hændelsen.

"Nash oplevede en kvælningsincident, men han kom hurtigt til hægterne. Vi så ikke, at noget kom ud, så vi formodede, at han havde slugt det. Han virkede umiddelbart i fin form, og vi fortsatte med at se en film. Det eneste, vi bemærkede, var, at han hostede en del efter episoden," skrev Nicole på Facebook.

En uforklarlig hoste

Næste dag var Nash i god form, bortset fra en mærkelig hoste, der bekymrede Nicole en smule. Hun tænkte dog, at han bare kunne være blevet forkølet. Mandagen kom, og Nicoles mand, Jake, tog på en forretningsrejse, som skulle vare i tre dage.

"Da aftenen nærmede sig, bemærkede jeg, at Nash følte sig varm og feberramt. Jeg gav ham febernedsættende medicin og lagde ham i seng," skrev Nicole.

Desværre forværredes hosten, og den lille dreng begyndte at kæmpe for at trække vejret. Nicole blev bekymret og kontaktede lægen, der rådede hende til at komme straks. Der blev taget røntgenbilleder af Nashs lunger, og lægen besluttede, at der var behov for en bronkoskopi, hvor et kamera indsættes i lungerne.

Det viste sig, at Nash havde indåndet popcorn. Lægerne opdagede i alt seks stykker popcorn, som havde forårsaget en alvorlig betændelse i en af hans lunger. Desværre kunne de ikke fjerne alt ved den første operation, så Nash måtte opereres igen to dage senere.

Heldigvis var den anden operation vellykket, og lægerne fjernede alle popcornstykkerne, som Nash havde indåndet.

Nu ønsker Nicole at advare andre forældre mod at give popcorn til børn under fem år. Hun opfordrer også forældre til at stole på deres intuition, hvis de har mistanke om, at der er noget galt med deres børn. Hvis hun ikke havde handlet på sin egen mavefornemmelse, kunne denne historie have haft en tragisk udgang.