Nicole forsøgte at slukke alarm på kærestens Apple Watch: Så gjorde hun opdagelse, der fik hendes verden til at ramle

09/11/2023 19:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok/Shutterstock
Nicole skulle bare slukke for en alarm på sin kærestes Apple Watch, men endte med at gøre en forfærdelig opdagelse.

Mest læste i dag

Nicole Christine fik en voldsom overraskelse, da hendes telefon pludselig udsendte en høj advarselstone på grund af en såkaldt "Amber Alert". Beskeden nåede alle indbyggere i hendes område, da politiet var i færd med at lede efter en mindreårig.

På det tidspunkt var Nicole alene i sit hjem og ventede på sin kæreste, som hun antog var ude i byen med sine venner.

Ifølge New York Post havde hendes kæreste dog ikke sit Apple Watch med sig, og det var derfor, Nicole besluttede at slukke for alarmen på hans ur. Denne handling afslørede samtidig en dybt chokerende hemmelighed: Hendes kæreste var hende utro med en anden kvinde.

"Da jeg holdt hans ur i hånden, bemærkede jeg en tekstbesked, hvor der stod: 'Jeg savner dig allerede.' Jeg var fuldstændig overvældet og chokeret," fortalte Nicole til New York Post.

"Vi havde været sammen i over et år og havde planlagt at blive gift," fortsatte hun, mens hun understregede, at hun af hensyn til privatlivets fred ikke ville offentliggøre hans navn.

Parret havde mødt hinanden på datingappen Hinge i april 2022, og deres forhold havde været turbulent, præget af gentagne opbrud og forsoninger. Alligevel havde hendes kæreste gentagne gange forsikret hende om, at de skulle gifte sig, opbygge et smukt hjem og stifte en familie sammen.

"Men i det øjeblik smuldrede hele vores fremtidsdrøm," mindedes hun om den forfærdelige besked.

Nicole delte sin historie i en TikTok-video, der har fået mere end 2,3 millioner visninger. I videoen afslørede hun også, at hendes kæreste havde haft et forhold til en anden kvinde ud over hende, hvilket ikke var en enkeltstående affære.

Under videoen gav flere seere udtryk for deres forargelse over situationen i kommentarfeltet.

"Du skulle være taknemmelig for den besked," skrev en person.

"Apple Watch redder altid dagen," lød det fra en anden.

"Det undrer mig altid, hvordan nogen kan opretholde to forhold. Jeg har knap nok energi til ét," kommenterede en tredje.

"Jeg føler med dig! Det samme skete for mig. Universet trådte ind i rette tid. Få dig testet og send ham regningen," skrev en fjerde.

Nicole konfronterede sin kæreste, som indledningsvist benægtede alt, men til sidst erkendte sin utroskab. Han forklarede endda, at han ønskede at forblive sammen med Nicole, samtidig med at han ville have frihed til at "se andre".

Dette var noget, Nicole ikke kunne acceptere, og hun flyttede ud samme aften. Hun fastslog desuden, at hun aldrig ville overveje at vende tilbage til ham.

Nicole opdagede også, at hendes ekskæreste havde haft forhold til mindst fem andre kvinder, som han alle havde mødt på Hinge. Hun havde kontaktet en af hans andre kærester og sammenlignet deres tidslinjer, hvilket afslørede, at deres forhold næsten var identiske.