Mor skulle pante for 13 kroner i Meny: Hvad der så skete, havde hun aldrig kunne forudse

22/03/2024 14:34

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kvinden fik sig en yderst glædelig overraskelse, da hun skulle pante.

Mest læste i dag

At pante flasker er en rigtig god situation for begge parter.

Ikke alene får du lidt ekstra penge i hånden, men du hjælper også miljøet - og det kan faktisk blive endnu bedre.

En kvindes hurtige besøg ved flaskeautomaten endte med at være super heldigt, for hun fik meget mere tilbage, end hvad hun havde indleveret i pant.

En varm historie har udspillet sig for en familie tæt på Bergen i Norge, hvor både mor og søn er blevet millionærer gennem det samme lotteri.

Denne utrolige historie om uventet held begyndte for 10 år siden, da sønnen vandt en million kroner i Røde Kors' pantelotteri, ifølge TV 2 Norge.

Nu har lykken igen vist sig for familien, denne gang med moren som vinderen af en million i lotteriet. Det skete, da hun var ude for at pante for 13 kroner.

Denne begivenhed skete i Meny-butikken i Sartor, tæt på Bergen, hvor butikkens pantelotteri forvandlede en lille pantbon til en kæmpe gevinst.

"Sådan noget burde egentlig ikke ske for os begge," har sønnen sagt siden.

Moren, dybt rørt, sagde:

"Det er simpelthen utroligt, jeg kan næsten ikke tro det. Jeg er på minimumspension, så det her betyder, at jeg ikke længere skal vende hver en krone, og at jeg kan leve godt resten af mit liv."

Denne historie om en families utrolige held minder os om, at livet nogle gange byder på uventede overraskelser, og hvordan noget så enkelt som et pantelotteri kan bringe stor glæde ind i folks liv.